“No Shame” από την Answear.LAB που σε αφορά!


“No Shame” από την Answear.LAB που σε αφορά!

Η νέα συλλογή “No Shame” της Answear.LAB είναι αφιερωμένη στο πρόβλημα της ντροπής και αφορά όλες τις γυναίκες.  

Μπορεί άραγε η εμφάνιση και η ταυτότητά σου να είναι λόγος ντροπής και μειωμένης αυτοεκτίμησης; Η Answear.LAB, το brand γυναικείων ρούχων και αξεσουάρ της Answear, δηλώνει εμφατικά “όχι”.

Καταπολεμώντας το φαινόμενο της ντροπής που πολλές γυναίκες νιώθουν για την εμφάνισή τους, η Answear.LAB παρουσιάζει τη νέα της συλλογή “No Shame”. Διάβασε στη συνέχεια γιατί σε αφορά!

Οι πυλώνες του ‘’No Shame’’ 

To ‘’No Shame’’ της Answear.LAB στηρίζεται πάνω σε τέσσερις συγκεκριμένους πυλώνες που αφορούν όλες τις γυναίκες:

#01. Αγκάλιασε τις ατέλειες. Η τελειομανία μπορεί να σε παραλύσει και να σε οδηγήσει σε έναν συνεχή κύκλο αυτοκριτικής και δυσαρέσκειας. Αποδέξου τον εαυτό σου όπως είσαι, αναγνωρίζοντας ότι τα ελαττώματα είναι μέρος της ανθρώπινης εμπειρίας.

#02. Αμφισβήτησε τα στερεότυπα. Το ‘’No Shame’’ σού ζητά να αμφισβητήσεις τους παραδοσιακούς κοινωνικούς κανόνες και προσδοκίες που διαιωνίζουν τη ντροπή, όπως η ντροπή του σώματος, τα στερεότυπα φύλου και το στίγμα της ψυχικής υγείας.

#03. Δέξου την ευαλωτότητά σου. Η ευαλωτότητα δε συνιστά σε καμία περίπτωση αδυναμία, αλλά ακριβώς το αντίθετο. Σημαίνει ότι είσαι σε επαφή με την αλήθεια σου και βρίσκεις το θάρρος να την υποστηρίζεις.

#04. Δείξε αυτοσυμπόνια. Η αυτοσυμπόνια δεν είναι επιείκεια! Αντί να επικρίνεις τον εαυτό σου για λάθη ή αποτυχίες, προσπάθησε να του συμπεριφερθείς με την ίδια καλοσύνη και κατανόηση που θα έδειχνες σε έναν φίλο.

Μία περιορισμένη συλλογή για απεριόριστη αυτοπεποίθηση

Ένα τόσο ιδιαίτερο μήνυμα όπως το “No Shame” δεν θα μπορούσε παρά να περάσει μέσα από μία πολύ ιδιαίτερη συλλογή. Αρκεί μία ματιά ή ένα scroll down στο κινητό σου στο site της Answear για να καταλάβεις τη διαφορά. 

Εκλεκτής ποιότητας δέρμα κυριαρχεί σε μπότες, σακάκια, φούστες και άλλα φθινοπωρινά και χειμερινά είδη. Το δέρμα συμπληρώνεται ιδανικά από δαντέλα που προσθέτει λεπτομέρεια και ποικιλία στις υφές. Το χρώμα που οδηγεί τη συλλογή είναι το μαύρο, πλαισιωμένο από κρεμ, γκρι, λευκό αλλά και το πιο εντυπωσιακό φούξια που είδες ποτέ!

Το ‘’No Shame’’ στην πράξη… και στη φωτογράφιση

Η Answear.LAB κάνει πράξη τις αρχές του ‘’No Shame’’, αρχίζοντας από την ίδια τη φωτογράφιση της συλλογής. Σε ασπρόμαυρες κυρίως εικόνες, γεμάτες συναισθήματα, πρωταγωνιστούν ξεχωριστά μοντέλα. Ανάμεσά τους, πιο νέα από ποτέ, η 64χρονη Πολωνή Lidia Popel, διάσημη φωτογράφος και ακτιβίστρια στην πατρίδα της, αλλά και η Apolonka (Magdalena Zalejska), από τις πρώτες στον χώρο της μόδας που υποστήριξε ότι οι γυναίκες που φορούν μεγαλύτερα μεγέθη, όχι μόνο έχουν θέση, αλλά και μπορούν να κατακτήσουν τη μόδα. 

Αναζήτησε τα μπλουζάκια της συλλογής

H Answear.LAB δεν περιορίστηκε σε μία υπέροχη συλλογή. Δημιούργησε επιπλέον, υπέροχα μηνύματα αυτοπεποίθησης και αυτοαποδοχής, που δίνουν ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στο ‘’No Shame’’. 

Σε αυτά τα μηνύματα έδωσε “ζωή” με τη δική της ξεχωριστή τεχνοτροπία, η εικαστικός Carolina Altavilla. Η Carolina που γεννήθηκε στην Αργεντινή και ζει στο Μιλάνο, δημιουργεί σχέδια με κοινωνικό πρόσημο που κάνουν τη διαφορά. Σχέδιά της έχουν φιλοξενηθεί σε περιοδικά και εφημερίδες όπως The Guardian, The Lancet και Just Breathe.

Τα μηνύματα που σχεδίασε η Carolina:

“Love, don’t shame”

“Love is blind to body standards”

“Embrace every curve”

“I love myself for who I am”

“Difference is the most beautiful thing in the world”

Ανακάλυψε τη συλλογή

Η περιορισμένη συλλογή “No Shame” είναι διαθέσιμη αποκλειστικά και μόνο μέσω του answear.com.cy. Δες την εδώ .

Η Answear.LAB

Η Answear.LAB, δημιουργημένη από γυναίκες για γυναίκες, είναι το brand γυναικείων ρούχων και αξεσουάρ της Answear και διατίθεται αποκλειστικά μέσα από το δίκτυό της. Η Answear.LAB μιλά τολμηρά και δυνατά για τη θέση των γυναικών στην κοινωνία του σήμερα, μέσα από θεματικές, περιορισμένες συλλογές που ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό και την ποιότητά τους.

Η Answear

H Answear (answear.com.cy) είναι ένα παγκόσμιο ηλεκτρονικό κατάστημα ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ, με περισσότερες από 600 διεθνείς μάρκες και 200.000 προϊόντα. 

Η Answear διαθέτει, πασίγνωστα premium brands (Max Mara, Hugo Boss, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Michael Kors, Valentino, DKNY, Lacoste, Versace, Polo Ralph Lauren, Karl Lagerfeld), μεγάλες μάρκες αθλητικών ειδών (Adidas, Nike, The North Face, New Balance, Hoka One One), κορυφαίες μάρκες denim (Pepe Jeans, Diesel, Lee, Levi’s, Wrangler, Guess Jeans) και νέα, δημοφιλή designer brands (Tiger of Sweden, Hoff, Filling Pieces, The Kooples, Custommade, Muuv). 


 

Tags No Shame, answear.LAB, μόδα, fashion


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5474 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2584 s // Total time: 2.8058 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X