Μαρία Μπακοδήμου: Τι αποκάλυψε στη Madame Figaro η οικοδέσποινα των βραβείων;


Μαρία Μπακοδήμου: Τι αποκάλυψε στη Madame Figaro η οικοδέσποινα των βραβείων;

Λίγες ημέρες πριν τα 18α Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς.  

Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη βραδιά των 18ων βραβείων “Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2023” που παρουσιάζει η Estée Lauder και η αγωνία των υποψηφίων κορυφώνεται, μαζί και όλης της ομάδας που βρίσκεται πίσω από τις κάμερες καθώς μέλημα όλων μας είναι να χαρίσουμε στους παρευρισκόμενους μια βραδιά γεμάτη συναίσθημα, επιβράβευση και συγκίνηση, όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε διοργάνωση εδώ και 18 χρόνια.

Διαβάστε ακόμα: Αυτοί θα είναι οι καλλιτέχνες που θα βρεθούν στη σκηνή στα 18α βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 

Φέτος, η βραδιά που θα αναδείξει τις πρώτες ανάμεσα στις ίσες Γυναίκες της Χρονιάς 2023 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας με παρουσιάστρια της εκδήλωσης την Μαρία Μπακοδήμου.

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι μια γυναίκα που έχει αφήσει το αποτύπωμά της σε πολλούς τομείς και αποδείχθηκε ως μία από τις πιο αγαπημένες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης.

Η εκφραστικότητα της και η ικανότητά της να συνδέεται με το κοινό την έκαναν αγαπητή σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο. Με τον χαρακτήρα της και την επαγγελματική πορεία της, η Μαρία Μπακοδήμου αποτελεί ένα πρότυπο γυναίκας που δείχνει πως μπορεί να επιτύχει σε διάφορους τομείς της ζωής της.

Η παρουσιάστρια μίλησε αποκλειστικά στη Madame Figaro σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Διαβάστε στη madamefigaro.cy τη συνέντευξη. 
 

Tags μαρια μπακοδημου, διασημοι, Συνεντευξη, madame figaro γυναικες της χρονιας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0834 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2916 s // Total time: 3.3751 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X