Το τελευταίο "αντίο" στην ηθοποιό Μαρία Μίχα [εικόνες]


Το τελευταίο "αντίο" στην ηθοποιό Μαρία Μίχα [εικόνες]

Συντετριμμένες οι κόρες της, Νιόβη και Δανάη Χαραλάμπους και οι ανιψιές της, Χριστίνα και Κύνθια Παυλίδου.   

Στην τελευταία της κατοικία οδηγήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου η ηθοποιός Μαρία Μίχα η σύζυγος του επίσης ηθοποιού και σκηνοθέτη Νίκου Χαραλάμπους αλλά και μητέρα της Κύπριας ηθοποιού Νιόβης Χαραλάμπους.

Διαβάστε ακόμα: Χριστίνα Παυλίδου για θάνατο Μαρίας Μίχα: "Η αδελφή σου, η Άλκηστη, σε περιμένει" [εικόνα]

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αποστόλου Μάρκου στον Αρχάγγελο με το κλίμα να είναι βαρύ. Οι συνάδελφοι της αλλά και όσοι την γνώρισαν από κοντά ήταν εκεί για να την αποχαιρετήσουν.

Παρούσες ήταν οι κόρες της Νιόβη και Δανάη με τον σύζυγο της και η Χριστιάνα κόρη του Νίκου Χαραλάμπους, οι οποίες παρευρέθηκαν χωρίς τον πατέρα τους, ηθοποιό και σκηνοθέτη, Νίκο Χαραλάμπους, ο οποίος είναι κλινήρης.

Τον χώρο της εκκλησίας γνωστά, οικεία πρόσωπα της κυπριακής τηλεόρασης αλλά και του θεάτρου που ο κάθε ένας από αυτούς έδωσε το δικό του στίγμα στο κυπριακό θέατρο και την τηλεόραση. Παλιοί ηθοποιοί της δικής της εποχής, Δέσποινα Μπεμπέδελη, Στέλιος Καυκαρίδης, Νεόφυτος Νεόφυτου, Σταύρος Λούρας, Αννίτα Σαντοριναίου, Γιώργος Μουαϊμης, Λιάνα Χαλκιά και αρκετοί άλλοι ήταν εκεί για να την δουν για τελευταία φορά.

Το παρών τους όμως έδωσαν και αρκετοί ηθοποιοί περισσότερο αναγνωρίσιμοι από την τηλεόραση αλλά και το θέατρο όπως, η Χριστίνα και η Κύνθια Παυλίδου, Χριστίνα Χριστόφια, Άννα Γιαγκιώζη, Θανάσης Δρακόπουλος, Έλενα Ευσταθίου, Ανδρέας Τσέλεπος, Σοφία Καλλή, Μαρίνα Μαλένη, Βαρνάβας Κυριαζής, Μαριάννα Καυκαρίδου, Βασίλης Μιχαήλ, Μάρα Κωνσταντίνου, Σοφοκλής Κασκαουνιάς, Γιάννα Λευκάτη, και πολλοί άλλοι όπως ιθύνοντες του ημικρατικού καναλιού, η πρόεδρος του ΘΟΚ, Αντιγόνη Παπαφιλίππου ο σκηνοθέτης Στέφανος Αθηαινίτης, Σταύρος Αντωνόπουλος αλλά και θαυμαστές της.

Η συγκίνηση ήταν διάχυτη καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας ενώ αρκετοί από τους παρευρισκόμενους “ταξίδεψαν” νοερά πίσω στο χρόνο όταν ανέβαιναν παραστάσεις που άφησαν εποχή.

Τον επικήδειο εκφώνησαν η Άννα Γιαγκιώζη και η Χριστίνα Χριστόφια οι οποίες μίλησαν για το χαρακτήρα της Μαρίας Μίχα αλλά και για την πορεία της στο θέατρο. Βαθιά συγκινημένη η κόρη της, Νιόβη Χαραλάμπους με λόγια αγάπης μίλησε για την μητέρα της αναφέροντας τον λόγο της απουσίας του πατέρα της, Νίκο Χαραλάμπους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο πάτερ Παρασκευάς, αναφέρθηκε στην Μαρία Μίχα δίνοντας μια άλλη διάσταση της εκλιπούσας, η οποία να σημειωθεί ότι ήταν κάτοικος της ενορίας του. Συγκινητική ήταν η στιγμή όταν κατά τη μεταφορά της Μαρίας Μίχα έξω από τον Ιερό ναό οι παρευρισκόμενοι της χάρισαν ένα μεγάλο χειροκρότημα για την Μίχα για τη Μίχα μας. Δείτε πιο κάτω τις εικόνες: 

Πηγή & Photo Credits: coffeevibesmagazine.com
 

Tags μαρια μιχα, κηδεία, διασημοι, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5736 s (233 Queries.) // Parse time: 0.8194 s // Total time: 3.3929 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X