Οι επιθυμίες του Βασίλη Καρρά όσον αφορά στην κηδεία του


Οι επιθυμίες του Βασίλη Καρρά όσον αφορά στην κηδεία του

Όσα έχει ζητήσει από τα κοντινά του πρόσωπα.

Ο Βασίλης Καρράς τους τελευταίους μήνες έχει έρθει αντιμέτωπος με ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο τον ταλαιπωρεί και τον πηγαινοφέρνει στα νοσοκομεία.

Τις τελευταίες ημέρες, η κατάστασή του έχει επιδεινωθεί αρκετά ενώ ο αδερφός του σε πρόσφατες δηλώσεις του αποκάλυψε πως εκείνος το αντιμετωπίζει όσο πιο ήρεμα μπορεί και βλέπει πάντα την θετική πλευρά των πραγμάτων.

Από την άλλη, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής φέρεται να έχει δημοσιοποιήσει ήδη στους αγαπημένους του ανθρώπους κάποιες από τις τελευταίες του επιθυμίες.

Διαβάστε ακόμα:  Ο αδερφός του Βασίλη Καρρά αποκαλύπτει για την υγεία του τραγουδιστή: “Παλεύει”

Μια από αυτές είναι να ταφεί στην φάρμα του, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας. Επίσης, πάνω σε συζητήσεις που έχει κάνει με τα πιο δικά του πρόσωπα έχει εκφράσει επίσης την επιθυμία του -όταν έρθει εκείνη η ώρα- να είναι όλοι ντυμένοι στα λευκά και αντί για δάκρυα να ακούγονται μπουζούκια και τραγούδια!

 Ο Βασίλης Καρράς τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να απομονωθεί στην συγκεκριμένη φάρμα θέλοντας να είναι κοντά στην φύση και στην ηρεμία αυτής.

 

*πηγή: youweekly.gr 

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, βασίλης καρράς


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0094 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0360 s // Total time: 0.0454 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X