Πρωταγωνίστρια στο ΣΙΓΜΑ παντρεύτηκε – Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο 


Πρωταγωνίστρια στο ΣΙΓΜΑ παντρεύτηκε – Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο 

Ντύθηκε νυφούλα στο Δημαρχείο.   

Το φθινόπωρο ξεκίνησε με τον πιο όμορφο τρόπο για την Κόρα Καρβούνη που φέτος την απολαμβάνουμε στη νέα σειρά εποχής που προβάλλει το ΣΙΓΜΑ από Δευτέρα έως Πέμπτη, στις 21:00, "Οι Πανθέοι". Η ηθοποιός παντρεύτηκε την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου τον σύντροφό της, Παναγιώτη Γαλανό. 

Διαβάστε ακόμα: Παντρεύεται η Μαρία Ηλιάκη - Έκανε την αποκάλυψη η ίδια [εικόνα]

Το ζευγάρι έκανε πολιτικό γάμο και τα ευχάριστα νέα αποκάλυψε ο αντιδήμαρχος Αθηναίων, Βασίλης Κορομάντζος μέσα από μία ανάρτησή του στο instagram. 

"Μια μικρή ανάπαυλα από τον προεκλογικό αγώνα για να παντρέψουμε αγαπημένα ζευγάρια στο δημαρχείο της Αθήνας. Χθες εν μέσω των γάμων είχα την τιμή και πάντρεψα και την γνωστή ηθοποιό κα Κόρα Καρβούνη με τον σύντροφο της Παναγιώτη Γαλανό. Τους εύχομαι βίον ανθόσπαρτον, να ζήσουν ευτυχισμένοι και αγαπημένοι",σημείωσε ο ίδιος.

Το νυφικό που επέλεξε η Κόρα Καρβούνη 

Η ηθοποιός επέλεξε μία minimal δημιουργία για μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της. Για το λευκό νυφικό της με τον έναν ώμο επέλεξε ένα updo χτένισμα.

Ποιος είναι ο άντρας που παντρεύτηκε η Κόρα Καρβούνη

"Με τον σύντροφό μου είμαστε μαζί οκτώ χρόνια. Δεν είμαι ούτε υπέρ ούτε κατά του γάμου. Αισθανόμαστε παντρεμένοι και ο γάμος είναι για την επισημοποίηση. Προτιμώ να κάνω ένα μεγάλο πάρτι. Μέσα μου νιώθω παντρεμένη. Ο σύντροφός μου είναι ηχολήπτης και τον είδα στο Εθνικό Θέατρο και μπουρδουκλώθηκα σε κάτι καλώδια. Μου είχε πει όμως ήδη πρόσεξε" είχε δηλώσει η Κόρα Καρβούνη σε συνέντευξή της στο The 2Night Show τον περασμένο Απρίλιο.

Πηγή: madamefigaro.gr 
 

Tags Κόρα Καρβούνη, Γαμος, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0027 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2768 s // Total time: 3.2795 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X