Η νέα φθινοπωρινή συλλογή της Replay μας δείχνει πως το μοντέρνο συνδυάζεται με το διαχρονικό


Η νέα φθινοπωρινή συλλογή της Replay μας δείχνει πως το μοντέρνο συνδυάζεται με το διαχρονικό

Δημιουργίες για τον άντρα, τη γυναίκα αλλά και το παιδί αλλά και προτάσεις για παπούτσια

Αν πρέπει κανείς να σκεφτεί ένα νεανικό brand που κατά τη διάρκεια των χρόνων παρουσιάζει κάθε σεζόν ένα σύγχρονο τρόπο ντυσίματος μέσα από smart casual δημιουργίες τότε η ιταλική επωνυμία Replay είναι ανάμεσα στις πρώτες που θα σκεφτείς. Και αυτή τη σεζόν, Φθινόπωρο / Χειμώνα 23-24, το αγαπημένο fashion brand εξυπηρέτησε την αποστολή του και δημιούργησε μία συλλογή για τον άντρα τη γυναίκα και το παιδί που συνδυάζει το διαχρονικό με το σύγχρονο, το μοντέρνο με το κλασικό, το στιλάτο με το κομψό.

Για εκείνον, η συλλογή "The Journey", προτείνει κομμάτια όπου τα patches λειτουργούν ως σήμα κατατεθέν σε oversized φούτερ και t-shirts που μπορούν να συνδυαστούν με βαμβακερά παντελόνια ή ακόμη και με shorts. Τα super slim τζιν παντελόνια ή τα παντελόνια με λεπτομέρειες που συνδυάζονται με στενά δερμάτινα σακάκια και μπλουζάκια σε έντονους χρωματισμούς με στάμπες και γράμματα αλλά και τα cargo παντελόνια με κορδόνι στον αστράγαλο συνδυασμένα με φούτερ με τσέπες, graffiti print και patches είναι μόνο μερικοί από τους stylish συνδυασμούς που του προτείνει για αυτή την εποχή το fashion brand. Και για τον κρύο καιρό οι parkas σε φωτεινές αποχρώσεις, όπως είναι το κόκκινο, είναι ότι πιο ζεστό αλλά και fashionable για να ολοκληρώσει τα looks του.

Για εκείνη, η συλλογή "Replay Army", δηλώνει ξεκάθαρα και το χαρακτήρα των ρούχων που προτείνει η ιταλική επωνυμία για το φετινό χειμώνα. Αυτή απευθύνεται φυσικά σε γυναίκες τολμηρές, κομψές αλλά και συνειδητοποιημένες, που χρησιμοποιούν την γκαρνταρόμπα τους σαν καμβά, πάνω στον οποίο αποκαλύπτουν τον τρόπο ύπαρξής τους. Η έμπνευση του brand φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από την επιλογή σχημάτων, γραμμών, υλικών και χρωμάτων και αυτά χαρακτηρίζονται από το glam rock, το urban chic και το smart casual που ταιριάζει σε κολεγιακό κοινό.

Η φιλοσοφία του brand περνάει μέσα και από τις δημιουργίες για παιδιά από 6 μηνών μέχρι 16 ετών και προτείνει ρούχα σε sport glam χαρακτήρα και super teen χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στο Replay Footwear αυτό συνεχίζει να εξελίσσεται και να καινοτομεί. Το must-have αυτή τη σεζόν είναι σίγουρα η νέα "chunky" τεχνική στη σόλα, συνδυασμένη με λίκρα στο πάνω μέρος, με δερμάτινες λεπτομέρειες και αγκράφες. Η ανδρική συλλογή περιλαμβάνει διάφορες αποχρώσεις με πιο χαρακτηριστικές το military πράσινο αλλά και το  total black. Το key item της σεζόν αποτελεί το μποτάκι MILES, ιδανικό για κάθε look, σε μαύρο ή σκούρο καφέ. - ενώ στη γυναικεία συλλογή η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει πιο ζεστές αποχρώσεις. Με εξαιρετικής ποιότητας υλικά για  την AUTHENTIC σειρά από μπότες, τα θηλυκά τακούνια σε total black snakeskin σχέδιο που χαρίζουν άνεση με χαρακτήρα θα γίνουν τα αγαπημένα όλων των γυναικών για everyday,all-day εμφανίσεις.

Δημιουργίες του fashion brand μπορείτε να βρείτε στα ομώνυμα καταστήματα σε  Λευκωσία -  Στασικράτους 20, Α&Β 1065 - 22 670555 και Λεμεσό - Ανεξαρτησίας 118, 3040 - 25 378837.

Tags replay, μόδα, fashion, τασεις μόδας, φθινοπωρο / χεμώνας 2023-2024


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.6809 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3430 s // Total time: 4.0239 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X