Re-Paint Your Life: Μία εκδήλωση που θα αλλάξει τη ζωή σου 


Re-Paint Your Life: Μία εκδήλωση που θα αλλάξει τη ζωή σου 

Νίκησε τη μάχη με τις κρίσεις πανικού, την αεροφοβία και τον βρουξισμό.  

Το Re-Paint Your Life, εμπνευστής του οποίου είναι ο Yiannis Michael, ψυχολόγος, βιοσυντονιστής και συγγραφέας, επιστρέφει για τέταρτη χρονιά με τίτλο “Ζεις την ζωή σου ή ζεις τους φόβους σου;”.

Η εκδήλωση που υπόσχεται ότι θα σου αλλάξει τη ζωή πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 18 Οκτωβρίου, στο Patio Cocktail Bar, στις 18:30, με στήριξη στην Europa Donna στην οποία θα δοθούν μέρος των καθαρών εσόδων.

Θα ζήσεις την μοναδική εμπειρία Re-Paint Your Life με άτομα τα οποία μοιράζονται το ίδιο πάθος για αυτοβελτίωση και θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις άτομα από τον χώρο της προσωπικής ανάπτυξης.

Τα τελευταία 3 χρόνια οι άνθρωποι πέρασαν πολλές δοκιμασίες και προκλήσεις λόγω του Covid-19 που οδήγησαν σε καταπιεσμένα συναισθήματα. Δυστυχώς, τώρα ο κόσμος αντιμετωπίζει τις ψυχολογικές συνέπειες, όπως κρίσεις πανικού, αεροφοβία και βρουξισμός.

Η πραγματικότητα είναι ότι αυτή η αόρατη πανδημία κρίσεων πανικού, αεροφοβίας και βρουξισμού μας επηρεάζει όλους. Εάν δεν είστε εσείς, θα είναι κάποιος στην οικογένειά σας ή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που υποφέρει από αυτές τις σύγχρονες παθήσεις.

Αυτό το πρόβλημα επηρεάζει επίσης και τον επαγγελματικό τομέα όπου οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Με αυτές τις εκδηλώσεις έμπνευσης, ο Yiannis Michael θέλει να επιτρέψει σε όλους να καταλάβουν ότι όλα ξεκινούν από μια προσωπική ιστορία. Οι περιοριστικές πεποιθήσεις που γίνονται αυτοεκπληρούμενες προφητείες. Συχνά δεν συνειδητοποιούμε τι πιστεύουμε και πώς αυτές οι πεποιθήσεις επηρεάζουν τις πράξεις μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Yianni Michael. 
 

Tags yiannis michael, Re-paint Your Life, γιαννης μιχαηλ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5586 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2586 s // Total time: 2.8173 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X