Στέφανος Κασσελάκης: Δείτε πρώτη φορά την πρώην σύντροφο του που έζησαν ένα έρωτα 5 χρόνων


Στέφανος Κασσελάκης: Δείτε πρώτη φορά την πρώην σύντροφο του που έζησαν ένα έρωτα 5 χρόνων

Μόλις διέρρευσαν οι φωτογραφίες του έρωτα τους. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκάλυψε τα εξής για την παιδική του ηλικία. "Θυμάμαι την εποχή του πανεπιστημίου να έρχομαι εδώ στην Εύβοια, στο μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ, όπου έχω βαφτιστεί, και να προσεύχομαι να έχει καλά τους δικούς μου και να μην είμαι γκέι. Ναι, προσευχόμουν να μην είμαι γκέι. Δεν έχω καλές αναμνήσεις από την εφηβεία" είπε αρχικά και πρόσθεσε: "Το πρώτο μου coming out έγινε στα 31 μου, όταν το είπα στον Tyler. Το είχα θάψει ως ζήτημα. Είχα και σχέση με μια κοπέλα από τα 21 μέχρι τα 26, μετά το πανεπιστήμιο. Δεν αυτοπροσδιορίζομαι ως bi, απλώς κάποιες φορές τα πράγματα είναι πιο ρευστά. Όσο όμως μεγάλωνα τόσο περισσότερο συνειδητοποιούσα τον προσανατολισμό μου. Μάλιστα, το οξύμωρο ήταν ότι είχα καλή σχέση με την κοπέλα. Έτσι το 2019, πήρα την απόφαση να ζητήσω βοήθεια και να απευθυνθώ σε άτομα ψυχικής υγείας με εμπειρία στα ΛΟΑΤΚΙ+ θέματα. Το σημαντικό είναι ότι το αποδέχτηκαν. Η μητέρα μου στην αρχή, αν και καθηγήτρια στην οδοντιατρική σχολή στο UPENN με εμπειρία στο diversity training, είχε την αντίδραση πως "ΟΚ, περνάς μια φάση".

Διαβάστε ακόμα: Συγκίνησε το πανελλήνιο η ιστορία του νεαρού Κύπριου στο Fame Story: Δάκρυσε η Φουρέιρα - "Βρισκόμουν σε ίδρυμα με τις αδερφές μου". 

 Ο πατέρας μου για 2-3 εβδομάδες απλά δεν ήθελε να μιλήσει για το θέμα. Δεν ήθελε να κάνουμε καμία συζήτηση επ’ αυτού. Ευτυχώς, όμως, αυτό δεν κράτησε πολύ. Έκτοτε, λατρεύουν τον Tyler, η μητέρα μου άλλο που δεν θέλει από το να κάνουμε παιδιά και να μπορεί να έρχεται να μας βοηθάει. Κάποια στιγμή και αφού κάναμε παρέα, τον θυμάμαι να προσπαθεί να με ψαρέψει. Ρώτησε τη γνώμη μου για τα παιδιά. Του απάντησα πως κάποια στιγμή θα ήθελα να κάνω. Στη συνέχεια μου εξήγησε ότι στη δική του την περίπτωση είναι κάτι που πρέπει να το σχεδιάσεις καλά. Κατάλαβα τι εννοούσε. "Γιατί λες μόνο για την δικιά σου περίπτωση; Και στη δική μου περίπτωση" αποκρίθηκα. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που το είπα ανοιχτά". 

Στην σημερινή εκπομπή "Το πρωινό" αποκαλύφθηκε ποια ήταν η πρώην σύντροφος του για πέντε χρόνια και η οποία ήταν συμφοιτήτρια του και μαζί είχαν επισκεφθεί και την Ελλάδα. Η εκπομπή έδειξε φωτογραφίες του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τη σύντροφο και συμφοιτήτριά του στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια.  Μάλιστα ανάμεσα στις φωτογραφίες τους είδαμε και μαζί με την μητέρα του Κασσελάκη και μοναχό της Μονής του Οσίου Δαυίδ όπου ο ίδιος ο Κασσελάκης αποκάλυψε πως πήγαινε και προσευχόταν. Δείτε τις εικόνες στην πιο κάτω gallery: 

Tags Στέφανος Κασσελάκης, gossip, showbiz cy, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0078 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0330 s // Total time: 0.0407 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X