Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου: "Μου ανακοίνωσαν ότι δεν μπορώ να κάνω φυσιολογικά παιδί"


Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου: "Μου ανακοίνωσαν ότι δεν μπορώ να κάνω φυσιολογικά παιδί"

\"Υποσχέθηκα ότι κάθε παιδί που θα συναντάω, θα το αγαπάω σαν να είναι το δικό μου παιδί\".

Μια εξομολογητική συνέντευξη πετύχαμε να παραχωρεί η Έρρικα Πρεζεράκου, στο gossiptv.gr. 

Η επώνυμη Ελληνίδα αθλήτρια, μίλησε για την προσωπική της ζωή, τον αθλητισμό, όπως επίσης και τον σοβαρό τραυματισμό που είχε σε ατύχημα σε σκάφος πριν από τρια χρόνια.

Διαβάστε ακόμα: Botia για Φουρέιρα: "Είναι καταπληκτική μητέρα, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι με τον γιο μας" [βίντεο]

Η ίδια αποκάλυψε μεταξύ άλλων το γεγονός πως οι γιατροί μετά από αυτό το περιστατικό της ανακοίνωσαν πως δεν μπορεί να φέρει στον κόσμο παιδί με φυσιολογικό τρόπο. 

Συγκεκριμένα εξηγεί τα εξής: "Μετά το ατύχημά μου, που σχεδόν έχασα το μισό μου αίμα, βίωσα ένα τεράστιο σοκ σε ορμονολογικό επίπεδο. Κάνοντας σταθερές επισκέψεις, κάποια στιγμή, ο γυναικολόγος μου όπως και ο ορμονολόγος μου μού ανακοίνωσαν ότι από την όλη διαταραχή δεν μπορώ να κάνω φυσιολογικά παιδί. Θυμάμαι ότι έκλαιγα για μια ολόκληρη βδομάδα, ήταν η χρόνια που η μια πρόκληση διαδεχόταν την άλλη στη ζωή μου. Πολύ στεναχωρημένη κατέβηκα να εξομολογηθώ στη Μονή των 40 μαρτύρων στη Σπάρτη. Ήτανε η εβδομάδα που χιόνιζε. Πήγα στη Μονή και ήταν όλα χιονισμένα. Αφού εξομολογήθηκα, κάθισα έξω στο κρύο, σε έναν ξύλινο πάγκο και κάπως μέσα στην προσευχή μου ζήτησα από τον Θεό, αν είναι κατάλληλο να έχω ένα παιδί, ας μου το προσφέρει. Αν όμως έχει άλλα σχέδια για μένα, υποσχέθηκα ότι από εκείνη την ημέρα κάθε παιδί που θα συναντάω, θα το αγαπάω σαν να είναι το δικό μου παιδί. Από εκείνη τη στιγμή όλα έγιναν ήρεμα μέσα μου... Πάντα γίνονται ήρεμα μέσα μας τα πράγματα όταν έχουμε κατεύθυνση. Στο Replayce όλοι έχουμε διαφορετικά ενδυναμωτικά ονόματα: Το δικό ήταν “Αερικό” .. Το άλλαξα σε Evriheart για να θυμάμαι ότι κάθε καρδιά που συναντώ, αξίζει την αγκαλιά και την αγάπη".

Tags gossip, showbiz, celebrities, Ερρικα Πρεζερακου, παιδι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5197 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2698 s // Total time: 2.7895 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X