Πάνος Καλλίδης: Έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του μετά από 18 χρόνια σχέσης και τρια παιδιά


Πάνος Καλλίδης: Έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του μετά από 18 χρόνια σχέσης και τρια παιδιά

\"Ήταν αμήχανο, δεν ήξερε πώς να το κάνει\".

Την απόφαση να το πάρει το κορίτσι του, μετά από 18 χρόνια σχέσης, πήρε ο Πάνος Καλλίδης για την αγαπημένη του, Λεάννα Μάρκογλου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι το οποίο έχει ήδη αποκτήσει τρια παιδιά, πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και η αποκάλυψε ήρθε μέσα από την εκπομπή της "Super Κατερίνα". 

Διαβάστε ακόμα: Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου: "Μου ανακοίνωσαν ότι δεν μπορώ να κάνω φυσιολογικά παιδί"

Η  make up artist μιλώνστας στη δημοσιογράφο, Μένια Κούκου, αναφέρθηκε στην πρόταση γάμου, δείχνοντας μας σε πρώτο πλάνο το εντυπωσιακό μονόπετρο.

Συγκεκριμένα για το πως έγινε η πρόταση γάμου, η σύντροφος του καλλιτέχνη δήλωσε τα ακόλουθα: "Ο Πάνος Καλλίδης με αποχαιρέτησε για το reality του ΣΚΑΪ με μια… πρόταση γάμου. Πήγαμε σε μια εκκλησία που είχε ολονυκτία και μου λέει έχω μαζί μου το δακτυλίδι και το κουβαλάω δυο μήνες. Και μου το έδωσε! Μου έκανε πρόταση γάμου, δεν γονάτισε, ήρθε έκατσε δίπλα μου και μου έδωσε το κουτάκι. Μου είπε “Θέλω να γίνεις γυναίκα μου”. Ήταν αμήχανο, δεν ήξερε πώς να το κάνει. Μέσα στο δακτυλίδι είχε γράψει τα αρχικά των παιδιών μας[...]Αυτό ήταν που με συγκίνησε πάρα πολύ και κλαίγαμε και οι δύο. Δεν έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου, δεν είναι κάτι που μας βιάζει. Κάποια στιγμή θα το κάνουμε για την ευλογία του Θεού. Οι κόρες μου είναι πάρα πολύ ευτυχισμένες". Δείτε τις εικόνες στην gallery πιο κάτω:

Tags gossip, showbiz, celebrities, Πάνος Καλλίδης, συντροφοσ, πρόταση γάμου, σχεση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9730 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3235 s // Total time: 3.2965 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X