Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023;

Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις.    

Κριός

Κάτι ή κάποιος θα σας απογοητεύσει και θα έχετε την διάθεση να το βάλετε στα πόδια. Δεν θα ήταν όμως σοφό να το κάνετε, γιατί θα δείξετε ο θιχτήκατε και θα δώσετε την ικανοποίηση σε κάποιους, ότι κατάφεραν να σας πληγώσουν. Η μέρα σας άλλωστε είναι υπερβολικά γεμάτη με υποχρεώσεις και αγχώνεστε ήδη για το πώς θα τα βγάλετε πέρα.

Ταύρος

Ημέρα ηρεμίας για εσάς, συντροφιά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Απωθήστε την καθημερινότητα και τα προβλήματα και γεμίστε τις μπαταρίες σας. Το αίσθημα της ικανοποίησης θα είναι έντονο, καθώς αισθάνεστε δικαιωμένοι για την σκληρή δουλειά και την υπομονή σας. Καιρός να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε λίγο.

Δίδυμοι

Η γρίνια σας δεν θα έχει όρια. Μπορεί να έχετε δίκιο, το χάνετε όμως με τον τρόπο που χειρίζεστε τις καταστάσεις, γιατί απλά εκνευρίζετε τους γύρω σας. Βγείτε από την ρουτινιάρικη καθημερινότητα σας και δώστε νέα πνοή στην ζωή σας, κάνοντας κάτι που θα σας συναρπάσει και θα σας δώσει νέα διάθεση για ζωή και δημιουργία.

Καρκίνος

Στον συναισθηματικό τομέα θα δώσει έμφαση η μέρα! Οι έχοντες σχέση έχουν μια μοναδική ευκαιρία να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα και να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς την εμβάθυνση της σχέσης. Οι ελεύθεροι έχουν μεγάλες πιθανότητες να κάνουν μια γνωριμία ερωτικής φύσης.

Λέων

Απολαύσεις και διασκεδάσεις επιφυλάσσει η σημερινή μέρα για σας! Υπάρχει διάχυτος ο αέρας της επιτυχίας και τα πράγματα θα αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μην αμελείτε όμως να χαίρεστε περισσότερο την καθημερινότητα σας και να είστε ευτυχισμένοι με τα όσα καλά σας συμβαίνουν.

Παρθένος

Υπάρχει μια βαριά ατμόσφαιρα που σας κατακλύζει και δεν πρέπει να αφεθείτε και να βουλιάξετε στην αρνητική ενέργεια.  Καλλιεργείστε τις κοινωνικές σας επαφές και θα ξεχαστείτε. Σημαντικές εξελίξεις σε μια φιλική σας σχέση θα σας απασχολήσουν και θα σας αιφνιδιάσουν. Φερθείτε διπλωματικά και προσπαθήστε να καταλάβετε τις απόψεις του συνομιλητή σας πριν αντιδράσετε.

Ζυγός

Η υπομονή και η επιμονή που θα επιδείξετε θα σας ανταμείψουν σε βάθος χρόνου. Δεν χρειάζονται βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις εν θερμώ, γιατί θα έχουν τα αντίθετα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Η υπομονή είναι αυτή που θα σας ανταμείψει. Μια ενδεχόμενη βεβιασμένη κίνηση θα μπορούσε να βλάψει την καριέρα ή τις σχέσεις σας. Δεν σας είναι εύκολο αλλά πρέπει να δείξετε αυτοσυγκράτηση.

Σκορπιός

Παραμερίστε τα συναισθήματα σας σήμερα και βάλτε μπροστά την λογική. Με πρακτικό τρόπο θα βρείτε τις λύσεις που χρειάζονται για να πετύχετε αυτό που επιδιώκετε. Πολεμήστε τις φοβίες σας και απελευθερώστε τις δημιουργικές σας δυνάμεις που παραμένουν φυλακισμένες εξαιτίας των ανασφαλειών σας.

Τοξότης

Εμπλέκεστε σε ανταγωνισμούς σήμερα και επιχειρείτε να χειραγωγήσετε τους γύρω σας… Δεν υπάρχει λόγος να μπείτε σε όλη αυτή την διαδικασία για να περάσετε τις απόψεις σας. Είναι χάσιμο χρόνου και ενέργειας… Μάθετε όμως να διαχειρίζεστε την απογοήτευση ή το θυμό, για να μπορέσετε απρόσκοπτα να διατηρήσετε την πορεία σας στον επαγγελματικό τομέα.

Αιγόκερως

Δεν σας αφήνει ασυγκίνητους το ενδεχόμενο να είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ο δικός σας χειρισμός όμως της εικόνας σας μπορεί να προκαλέσει την αντίδραση και την ζήλια των γύρω σας… Κάποιο άτομο που ίσως πληγώσατε χωρίς να το θέλετε, ίσως θελήσει να σας βλάψει με κάποιο τρόπο σήμερα. Έχετε το νου σας στους γύρω σας και αποφύγετε να δώσετε δικαιώματα με την συμπεριφορά σας.

Υδροχόος

Οικονομικής φύσης έγνοιες θα σας απασχολήσουν, πάνω που πιστεύατε ότι τα δυσκολότερα τα είχατε αφήσει πίσω σας. Χειριστείτε τα οικονομικά σας με μεγάλη προσοχή. Ο σύντροφος σας θα είναι επίσης λίγο πεσμένος, ψυχολογικά ή ακόμη και από άποψη υγείας. Φροντίστε τον όσο καλύτερα μπορείτε και δείξετε του την αγάπη σας στην πράξη.

Ιχθείς

Έχετε ξεκάθαρη άποψη για το που βρίσκεστε και τι θέλετε να κάνετε. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να θέσετε τον τροχό σε κίνηση και να οργανώσετε τις επόμενες κινήσεις σας. Οι συλλογικές δράσεις ευνοούνται σήμερα και μάλιστα οι συνευρέσεις με φιλικά πρόσωπα. Δεν θα ήταν κακό να στήσετε ένα αυθόρμητο παρτάκι και να ξεχαστείτε…

Από την Αλίντα Κανάκη

Πηγή: thebest.gr 

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0053 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0280 s // Total time: 0.0333 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X