Θοδωρής Μαραντίνης: Που τον "τσακώσαμε" χθες βράδυ στη Λευκωσία; [εικόνες]


Θοδωρής Μαραντίνης: Που τον "τσακώσαμε" χθες βράδυ στη Λευκωσία; [εικόνες]

Night – out για τον τραγουδιστή που θα απολαύσουμε στα MFA  

Στην Κύπρο βρίσκεται ο Θοδωρής Μαραντίνης καθώς θα παρευρεθεί και θα συμμετάσχει στα 18α βραβεία “Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς” που παρουσιάζει η Estée Lauder. 

Ο τραγουδιστής το απόγευμα της Τρίτης, 10 Οκτωβρίου βρέθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας για την τελική πρόβα, ένα 24ωρο πριν τη λαμπερή βραδιάς που επιβραβεύει τις γυναίκες, ενώ συνέχισε το βράδυ του σε ένα από τα must-be locations της πρωτεύουσας. 

Ο λόγος για το “The View Rooftop” το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στα μεσαιωνικά ενετικά τείχη, στην κορυφή ενός από τα πιο ιστορικά κτήρια του νησιού, όπου ο καλλιτέχνης απόλαυσε φαγητό και ποτό, ανάμεσα σε αρκετές και ενδιαφέρουσες γευστικές επιλογές. 

Το "The View Rooftop" και η ομάδα του θέλησαν να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στις πρώτες ύλες για την παραγωγή των signature γευστικών βάσεων και συνταγών του.

Με fusion κουζίνα και πιάτα "to share", προσεγμένο μενού ποτών και κρασιών, φιλόξενη ατμόσφαιρα και μοναδική θέα το "The View Rooftop" έχει γίνει ο must προορισμός για εταιρικά και φιλικά δείπνα αλλά και για χαλαρωτικά cocktails με θέα μετά την δουλειά. 

Το "The View" Rooftop απευθύνεται σε όλους. Ειδικά σε όσους ανάμεσα στους γρήγορους ρυθμούς της πρωτεύουσας χρειάζονται μικρές αποδράσεις σε ένα κεντρικό σημείο συνάντησης.

Εκεί όπου με μια ματιά, η νέα πόλη με τους επιβλητικούς πύργους της συνδέεται μαζί με την γραφική παλαιά πόλη.

Το "The View Rooftop" δεν θα μπορούσε να μην προσφέρει και πρωινή θέαση γι’ αυτό και μέχρι το τέλος Οκτωβρίου ετοιμάζει ένα ξεχωριστό αλλά και εντυπωσιακό μενού για τους λάτρεις του brunch.

Για κρατήσεις και πληροφορίες θα καλέσετε στο 22010025.
 

Tags θοδωρής μαραντίνης, the view rooftop, Λευκωσια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0117 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0389 s // Total time: 0.0506 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X