Σοφία Χατζηπαντελή: Απάντησε στα δημοσιεύματα που θέλουν το MSR να την αντικαθιστά


Σοφία Χατζηπαντελή: Απάντησε στα δημοσιεύματα που θέλουν το MSR να την αντικαθιστά

\"Όλοι λένε τα χειρότερα για μένα\".

Τις τελευταίες ημέρες ρεπορτάζ του "Happy Day" και της Τίνας Μεσσαροπούλου θέλουν τον ΣΚΑΙ και το My Style Rocks να είναι δυσαρεστημένοι με τη Σοφία Χατζηπαντελή και να ψάχνουν λύσεις για αντικατάσταση της. Η  δυσκολία στην επικοινωνία, καθώς η Σοφία χρειάζεται να γράψει πρώτα σε χαρτί όσα θέλει να πει για να μπορέσει αργότερα να τα εκφράσει on air αλλά και η συμπεριφορά της προς τις διαγωνιζόμενες δεν αρέσουν στην παραγωγή αλλά και στους τηλεθεατές σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ. 

Διαβάστε ακόμα: Νίκος Χριστοδουλίδης: Απάντησε πρώτη φορά στο κουτσομπολιό που θέλουν να τον ρωτήσουν όλοι - Το αρνητικό σχόλιο που του έκανε η σύζυγος του

Η Σοφία Χατζηπαντελή συνοδευόμενη από τον Στέλιο Κουδουνάρη έδωσαν το παρών τους στη λαμπερή τελετή των 18ων βραβείων “Madame Figaro Γυναικών της Χρονιάς 2023” που παρουσιάσε η Estée Lauder και έκαναν δηλώσεις στην κάμερα του ilovestyle. H Kύπρια μοντέλο και influencer αφού ανέφερε πως δεν την νοιάζουν καθόλου τα αρνητικά σχόλια απάντησε πρώτη φορά στα δημοσιεύματα που θέλουν το My Style Rocks να την απομακρύνει και να ψάχνει αντικαταστάτρια. Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Tags Σοφία Χατζηπαντελή, gossio, showbiz cy, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7982 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3250 s // Total time: 3.1232 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X