Μαρία Αριστοτέλους: Περιγράφει τη στιγμή που έμαθε ότι έχει καρκίνο [βίντεο]


Μαρία Αριστοτέλους: Περιγράφει τη στιγμή που έμαθε ότι έχει καρκίνο [βίντεο]

“Η πρώτη θεραπεία που έκανα ήταν οδοστρωτήρας πάνω από το σώμα μου”   

Η Μαρία Αριστοτέλους, Κύπρια αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ, εξομολογήθηκε πρόσφατα με μία ανάρτηση στα social media ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο, έχοντας ξεκινήσει θεραπείες για αντιμετώπιση της ασθένειας.

Η αθλήτρια μίλησε στην κάμερα του ΣΙΓΜΑ και στον Βασίλη Τσιρόπουλο, περιγράφοντας πως έγινε η διάγνωση και οι ημέρες που ακολούθησαν. 

Είχα ψηλαφήσει στον λαιμό ένα κουβαράκι… Πήγα στον γιατρό και την ίδια ημέρα πήγα σε ακτινολόγο να το δούμε. Η ακτινολόγος βρήκε τρεις όγκους… Από το ένα ραντεβού στο άλλο είχαν μεσολαβήσει τέσσερις ημέρες και η δεύτερη ακτινολόγος μου είχε βρει πέντε (όγκους)… Μιλάμε για κάτι τόσο σπάνιο που και οι ίδιοι οι γιατροί χρειάστηκε να ξαναδιαβάσουν ιατρική σε κάποια πράγματα […] Έχω ξεκινήσει ήδη χημειοθεραπείες. Έχω κάνει ήδη την πρώτη. Λόγω του ότι η μετάσταση είναι και στους λεμφαδένες και στα οστά, έπρεπε να μπω σε χημειοθεραπεία. Είναι σπάνιο, γιατί αυτό που έχω εγώ συμβαίνει σε παιδάκια μέχρι 5 χρόνων […] Η πρώτη θεραπεία που έκανα ήταν οδοστρωτήρας πάνω από το σώμα μου. Δεν έχω μάθει να με φροντίζει κάποιος άλλος […] Εύχομαι να είμαστε εδώ σε κάποιο χρονικό διάστημα να κάνουμε την ίδια συνέντευξη, και να λέμε ότι όντως έχει περάσει κι εκεί να αποφασίσουμε ότι ήταν η πιο δύσκολη μάχη που έδωσα ή όχι”, εξομολογήθηκε η αθλήτρια. Δείτε το σχετικό βίντεο


 

Tags μαρια αριστοτελους, αθλητρια, καρκινος, Συνεντευξη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.6809 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2907 s // Total time: 2.9715 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X