Στέφανος Κασσελάκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο με τον Tyler McBeth στη Νέα Υόρκη


Στέφανος Κασσελάκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο με τον Tyler McBeth στη Νέα Υόρκη

Αποτέλεσε το πιο πολυσυζητημένο γεγονός των ημερών.   

Ούτε στην ευτυχέστερη στιγμή της προσωπικής ζωής του ο Στέφανος Κασσελάκης δεν παραχώρησε στον εαυτό του ένα, έστω και μικρό, διάλειμμα από τα καθήκοντά του ως προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Μόλις λίγη ώρα μετά από το γάμο του με τον Tyler McBeth στην ειδική για τις γαμήλιες τελετές αίθουσα του δημαρχείου Νέας Υόρκης, ο κ. Κασσελάκης κοινοποίησε μέσω twitter (X) τη θέση του για τον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης.

Διαβάστε ακόμα: Στέφανος Κασσελάκης -Tyler McBeth: Έκλεισαν το γλέντι του γάμου τους στην Ελλάδα

Και ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με τον πολυσυζητημένο γάμο, τα σχόλια στην ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη για τη νέα Ισραηλινο-Παλαιστινιακή σύρραξη δεν ήταν ακριβώς ενθουσιώδη. Αντιθέτως, στις πρώτες αντιδράσεις είναι έκδηλη η δυσφορία για την στάση του κ. Κασσελάκη, η οποία είναι επαμφοτερίζουσα. Μοιάζει να θέλει να ταχθεί αναφανδόν υπέρ της Χαμάς, αλλά για λόγους πολιτικής δεν κάνει το απαραίτητο λογικό βήμα ώστε να επικροτήσει ανοιχτά τις πολύνεκρες επιθέσεις της παλαιστινιακής οργάνωσης στο Ισραήλ.

Συγκεκριμένα, αφήνοντας πίσω του το... ρύζι της γαμήλιας τελετής στη Νέα Υόρκη, σχεδόν από τα σκαλιά του δημαρχιακού μεγάρου της Νέας Υόρκης, ο Στέφανος Κασσελάκης ανάρτησε στο twitter ένα αντιπολεμικό ραπ κομμάτι, το "Άμαχος" του χιπ-χοπ γκρουπ Στίχοιμα, σε έκτακτη συνεργασία με τον Χρήστο Θηβαίο. Στο κείμενο της ανάρτησης ο κ. Κασσελάκης γράφει: "Η πολιτική κρατάει ισορροπίες. Η τέχνη ποτέ. Ανεπιφύλακτα με τον άμαχο που πάντα πεθαίνει, πάντα φοβάται, πάντα με το ένα μάτι ανοιχτό κοιμάται. Αυτό που μοιράζομαι μαζί σας είναι η πολιτική μου θέση για την τραγωδία που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας. Και αυτά που σκέφτομαι και νιώθω αυτές τις μέρες". Δείτε πιο κάτω τη σχετική ανάρτηση

Πηγή: protothema.gr
 

Tags Στέφανος Κασσελάκης, διασημοι, Γαμος, Tyler McBeth, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0055 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0401 s // Total time: 0.0456 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X