Φιλίππα Καρσερά: Η αναφορά της στην τέως Πρώτη Κυρία, Άντρη Αναστασιάδη on air


Φιλίππα Καρσερά: Η αναφορά της στην τέως Πρώτη Κυρία, Άντρη Αναστασιάδη on air

Η τηλεοπτική συνέντευξη της νυν Πρώτης Κυρίας στο ΣΙΓΜΑ  

Για τον ανεξάρτητο φορέα κοινωνικής στήριξης μίλησε φιλοξενούμενη στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο, το πρωί της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου η Πρώτη Κυρία, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

Αρχικά ανέφερε ότι ο φορέας έχει βοηθήσει, λειτουργεί εδώ και οχτώ χρόνια με πρωτοβουλία της Άντρης Αναστασιάδη.

"Από το 2015 λειτουργεί χωρίς να βαραίνει τον κρατικό προϋπολογισμό, τα άτομα που αξιολογούν τις αιτήσεις είναι λειτουργοί που έχουν ούτως η άλλως άλλα καθήκοντα και ο ταμίας είναι ο Γενικός Λογιστής", πρόσθεσε.

Σημείωσε ότι υπάρχει απόλυτη διαφάνεια, ένας λογαριασμός στον οποίο κατατίθενται χρήματα, χορηγία από φυσικά ή νομικά πρόσωπα από την Κύπρο και από το εξωτερικό και δεν υπόκειται σε φορολόγηση αυτή η χορηγία.

Κληθείσα να απαντήσει αν υπάρχει στήριξη είπε ότι όταν ξεκίνησε ο προϋπολογισμός ήταν γύρω στις 350 χιλιάδες τον χρόνο και αυτό οδηγούσε σε 350 με 400 υποτροφίες σε παιδιά ευάλωτων ομάδων και παιδιά πολύ χαμηλών εισοδημάτων.

"Πρώτος στόχος μας ήταν να βρεθούν περισσότερες χορηγίες και ο δεύτερος στόχος ανάλογα με τα οικονομικά, να δούμε πόσα παιδιά θα μπορούσαν να πάρουν υποτροφίες, να χαλαρώσουμε τα κριτήρια", ανέφερε.

Η Πρώτη Κυρία σημείωσε ότι πλέον είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουν νέα κριτήρια και νέα ιστοσελίδα και όλα αυτά δημιουργήθηκαν από χορηγούς του φορέα και δεν πλήρωσε σεντ η Κυβέρνηση. Δείτε το σχετικό βίντεο

Πηγή: sigmalive.com 
 

Tags φιλιππα καρσερα, ΑΝΤΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.2768 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2302 s // Total time: 2.5070 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X