Άντρεα Ιωάννου: Δίνει μαθήματα στυλ στο ταξίδι της στο Παρίσι


Άντρεα Ιωάννου: Δίνει μαθήματα στυλ στο ταξίδι της στο Παρίσι

Τα casual chic σύνολα που μπορείς να φορείς στην καθημερινότητά σου

Στο Παρίσι βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες η Άντρεα Ιωάννου και μέσα από τις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram παίρνουμε έμπνευση για τα σύνολά μας αφού η ίδια δημιούργησε τρία casual chic outfits που αξίζουν να τα αντιγράψουμε.

Σε μία από τις εμφανίσεις της βλέπουμε να επιλέγει τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή το οποίο συνδύασε υπέροχα με bomber jacket του οίκου Maison Margiela με την ιδιαίτερη χρωματική αντίθεση του γκρι και του πετρόλ με το wool check υφάσμα που έχει κυρίαρχη απόχρωση το κόκκινο. Το όλο look ολοκληρώθηκε με μαύρες γόβες με μεταλλική μύτη του οίκου Ferragamo και τσάντα σε κίτρινη απόχρωση.

 Το bomber jacket γενικά είναι ένα από τα πιο χρήσιμα και πρακτικά σακάκια τόσο για το φθινόπωρο όσο και για τον χειμώνα. Μπορεί να προσαρμοστεί σε casual αλλά και semi-formal εμφανίσεις, ενώ στις νέες συλλογές μπορείς να βρεις διαφορετικές εκδοχές του ώστε να επιλέξεις εκείνο που σου ταιριάζει περισσότερο. Συνδυάζονται εύκολα με ό,τι κι αν αποφασίσεις να φορέσεις, με φορέματα και φούστες σε κάθε μήκος, με τζιν παντελόνι ή παντελόνες και ολόσωμες φόρμες και δίνουν ένα stylish χαρακτήρα στα σύνολα.

Στο δεύτερο look που εντοπίσαμε στο λογαριασμό της Άντρεας Ιωάννου η ίδια επέλεξε να δημιουργήσει ένα total γκρι outfit με tailored παντελόνι και knitted top από πάνω ενώ το look ολοκληρώθηκε με λευκά sneakers. Στο τρίτο και πιο casual look την είδαμε να επιλέγει ένα σετ αθλητικές φόρμες του οίκου Amirι, που κάνουν το σύνολο να δείχνει τόσο cool και τόσο fashionable, ιδανικό για χαλαρές βόλτες στην πόλη αλλά και για travel look όπως και στην περίπτωση του γνωστού fashion girl του νησιού.

Tags αντρεα ιωαννου, μόδα, fashion, στυλ, style


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2748 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2472 s // Total time: 2.5220 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X