Μαρία Γονατά: Μια ζωή στον κόσμο της μόδας


Μαρία Γονατά: Μια ζωή στον κόσμο της μόδας

Ένα ταξίδι που αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλούς.

Πώς ξεκίνησε το ταξίδι σας στον κόσμο της μόδας;

Μπήκα στον κόσμο της μόδας από την ηλικία των έξι στην οικογενειακή μας επιχείρηση. Έτσι έμαθα με βιωματικό τρόπο τι σημαίνει εξυπηρέτηση, καλές σχέσεις με τους ανθρώπους και φυσικά τι σημαίνει καλής ποιότητας προϊόν. Με όλα αυτά τα εφόδια και τις γνώσεις βάλαμε μπρος για να εξελίξουμε την παλιά μας επωνυμία, (Georgio) και να της δώσουμε μια θέση στο σήμερα με την φωτεινή ονομασία House of Angels Κύπρου. Ένα όνομα μοναδικό και συμβολικό, γεμάτο αγάπη για όλους εσάς! 

Τι σας ενέπνευσε να ασχοληθείτε με τον χώρο αυτό;

Ακολουθώντας το πηγαίο ενδιαφέρον και την αγάπη μου για τη μόδα, έχω δημιουργήσει ένα χώρο που αποπνέει καθετί από την δική μου ευγένεια και χαμόγελο. Στα πολλά χρόνια εξυπηρέτησης, έχουμε πλέον πάρει προαγωγή και με περηφάνεια σας λέμε ότι όλοι αν και άγνωστοι αρχικά, έχουμε γίνει πλέον μια μεγάλη οικογένεια από φίλους και συνεργάτες στο χώρο της μόδας. Προτεραιότητα μας πάντα να εξυπηρετηθεί ο κάθε επισκέπτης μας στο μέγιστο βαθμό! Φωτεινές και λαμπερές συλλογές για την γυναίκα, τον άνδρα, τα παιδιά, όπως επίσης στα λευκά είδη. Το κατάστημα μας διαθέτει τεράστια γκάμα ρουχισμού σε μεγάλα και νούμερα για όλες και όλους στις χαμηλότερες πάντα τιμές. Οι συλλογές μας συμπεριλαμβάνουν επίσης σχολικά για όλες τις ηλικίες. Διαθέσιμη είναι επίσης στο House of Angels και μια μεγάλη ποικιλία σε στολές εργασίας και υποδήματα ασφαλείας. Παράλληλα, παρέχουμε υπηρεσία εκτυπώσεων και κεντημάτων σε όλο μας το basic collection και fashion line. Είμαστε ουσιαστικά ένα κατάστημα για τα πάντα και όλο τον κόσμο!

Πόσο εύκολο είναι να ακολουθείτε την εξέλιξη της μόδας και πώς προσπαθείτε να ενσωματώνετε αυτές τις τάσεις στο House of Angels Cyprus;

Πολύ εύκολα, λόγω της αγάπης προς όλο τον κόσμο που μας στήριξε όλα αυτά τα χρόνια και την προσήλωση στις αξίες και τον σεβασμό που μας έφεραν μέχρι εδώ. Η εξέλιξη είναι αναπόφευκτη, απαραίτητη και πραγματικά σημαντική στις επιχειρήσεις. Σ’ αυτό το νέο κεφάλαιο για εμάς, προτάσσουμε το custom customer service, προσθέτουμε συνεχώς καινούριες συλλογές, ανανεώνοντας συνέχεια όλα τα τμήματα και κυρίως επενδύουμε στους ανθρώπους μας, την ομάδα μας, η οποία είναι εκπληκτική. 

Ποιες ήταν μερικές από τις προκλήσεις που αντιμετωπίσατε ως γυναίκα στη βιομηχανία της μόδας και πώς τις έχετε ξεπεράσει;

Μέσα σε μία γυναίκα υπάρχει η δύναμη να δημιουργεί, να θρέφει και να μεταμορφώνει τα πάντα με υπέροχα πραγματικά αποτελέσματα. Έτσι απλά, κινητήρια δύναμη σε κάθε γυναίκα θεωρώ ότι πρέπει να είναι το όραμα της, όπως είναι και μένα αυτή τη στιγμή το Ηοuse of Angels.

Υπάρχουν συγκεκριμένα πρότυπα ή άτομα που είχαν σημαντικό αντίκτυπο στο ταξίδι σας με το House of Angels Cyprus;

Το μοναδικό πραγματικό πρότυπο που ταυτίζεται με την ταυτότητα του House of Angels θαρρώ είναι η δυναμική μας, γεμάτη ενέργεια και ενθουσιασμό προς όλο τον κόσμο. Πιστεύω ακράδαντα ότι με ειλικρίνεια, ευγένεια, δυνατή πρόθεση, κατανόηση και ευγνωμοσύνη δημιουργούμε τα πιο όμορφα θαύματα! 

Ποια είναι πιστεύετε τα ανταγωνιστικά σας πλεονεκτήματα; 

Η ευγένεια και το χαμόγελο μας! Θα έλεγα ότι η πιο ικανοποιητική πτυχή της δουλειάς μου σε σχέση με τη μόδα είναι το ότι με χαρακτηρίζει το τρίπτυχο, απλή, ευέλικτη και σύγχρονη. Το όραμα του House of Angels και το δικό μου προσωπικά, είναι να προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία στην εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας σε κάθε έναν και κάθε μια ξεχωριστά, αυτό που σοφά χρειάζεται, με συνέπεια και φυσικά με αληθινό χαμόγελο και προσωπική φροντίδα. Θέλουμε κάθε άνθρωπος που μας επισκέπτεται να βιώνει μια ευχάριστη εμπειρία και να αισθάνεται την ευγένεια μας.

Ποιο είναι το μεγαλύτερό σας όνειρο, όσο αφορά την προσωπική σας ζωή, αλλά και όσο αφορά την δουλειά σας; 

Είμαι μια πολύτεκνη μανούλα και ταυτόχρονα μονογονιός, με το μεγαλύτερο μου όνειρο ένα λαμπρό και υγιές μέλλον για τα παιδάκια μου. Ταυτόχρονα, διαχειρίζομαι μια μεγάλη επιχείρηση. Αντιλαμβάνεστε ότι είμαι ένα πολύ δυναμικό άτομο, με μεγάλο σθένος και αποφασιστικότητα. Άρα όσον αφορά το μεγαλύτερο μου επαγγελματικό όνειρο η απάντηση μου είναι, το Ηοuse of Angels φυσικά! Το μεγαλύτερο έργο ζωής και η σπουδαιότερη πρόκληση της καριέρας μου.

Σχετικά με το House of Angels:

Βρείτε το House of Angels στην Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ 46, Λακατάμια, 2324 και στο τηλέφωνο 22 329066. 

Facebook: www.facebook.com/houseofangelss

Instagram: www.instagram.com/houseofangels_cyprus/

Tags μαρια γονατα, Συνεντευξη, μόδα, fashion


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0085 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0377 s // Total time: 0.0462 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X