Αλεξία Ποταμίτου: “Ραγίζουν καρδιές” τα συγκλονιστικά λόγια της για τον θάνατο του γιου της


Αλεξία Ποταμίτου: “Ραγίζουν καρδιές” τα συγκλονιστικά λόγια της για τον θάνατο του γιου της

\"Ξυπνάτε Κύπριοι γιατί τιμάτε λάθος επιστήμονες\"

Η Αλεξία Ποταμίτου, γνωστή κλινική διατροφολόγος του νησιού, θέλησε να κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, λίγες ημέρες μετά την απώλεια του γιου της, ο οποίος πάλεψε σθεναρά με τον καρκίνο. 

Η ανάρτηση της διατροφολόγου είναι “γροθιά στο στομάχι” και υπόσχεται εις μνήμη του γιου της να παλέψει όσο μπορεί προκειμένου να βρεθεί θεραπεία για τον καρκίνο και κανένα άλλο παιδί να μην υποφέρει από την ασθένεια αυτή.   

"Όταν λείπει ένας ήχος, η αρμονία πάσχει…η δίκη μας οικογενειακή αρμονία πάσχει πια για παντα. Στάθηκα περήφανη διπλα σου γιε μου όσο εσυ με θράσος και γενναιότητα αντιστεκόσουν στο θηρίο. Μου δίδαξες τι θα πει ζω την κάθε στιγμή με όλο μου το είναι.

Μου θύμισες οτι πολεμούμε για οτι αγαπάμε και πως σχεδόν τα παντα ειναι εφικτά αν τα κοιτάξεις απο διαφορετική σκοπιά.

Τρία χρονια και με λιγοστούς ανθρώπους στο πλάι μας έκανες τα αδύνατα δυνατά.

Ξυπνά Κύπρος, ξυπνάτε Κύπριοι γιατί τιμάτε λάθος επιστήμονες, σκύβετε το κεφαλι σε ανθρώπους που βρίσκονται σε καίριες θέσεις οι οποίοι πασχίζουν να κάνουν τη δουλειά τους σωστά και χάνονται παιδιά… πίσω απο την δικαιολογία της επάρατης νόσου.

Το σας σκεφτόμαστε αγαπητοί μου φίλοι δεν ειναι αρκετό… η σκέψη θελει πράξη για να απόκτησει δυναμική.

Αυτά να δημοσιεύσετε στις φυλλάδες του νησιού και όχι τον πονο της μάνας που έχασε το γιο της.

Ο Νικόλας ειναι πια ελεύθερος, και εγω του εχω δώσει υπόσχεση πως θα κάνω οτι μπορώ να μην υπάρξουν άλλοι Νικοληδες. Θα ζήσω Νικολή μου με σκοπό να βρω την λύση για την ασθένεια αυτή.

Δεν ειμαι θυμωμένη οπως πολλοί θα σπεύσετε να πείτε και θα μιλήσω ανοιχτά πολυ σύντομα. Εχω καθάρια σκέψη και έφτασε η ώρα να την μοιραστώ με όσους θέλουν να με ακούσουν. Για την αξιοπρέπεια του γιου μου και της οικογένειας μου, παντα με αγάπη.

Στο Μαιαμι υπάρχει ένας στρατός απο μανάδες που ρωτάνε κάθε μέρα εδώ και ενα χρόνο την ίδια ερώτηση, τι μπορούμε να κάνουμε για σας και όταν δεν πάρουν απάντηση κάνουν ετσι κι αλλιώς. Ευχαριστω σε όσους μας στάθηκαν οπως μπορούσαν.

Νικολή μου Σ’αγαπω και σε Ευχαριστω που ήρθες στη ζωή μου"., έγραψε στην ανάρτηση της η γνωστή κλινική διατροφολόγος.

Tags ΑΛΕΞΙΑ ΠΟΤΑΜΙΤΟΥ, γιος, καρκινος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.4582 s (235 Queries.) // Parse time: 0.2625 s // Total time: 2.7207 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X