Σοφία Χατζηπαντελή - Ραμόνα Βλαντή: Η έντονη αντιπαράθεση τους στον αέρα του "My Style Rocks" [βίντεο]


Σοφία Χατζηπαντελή - Ραμόνα Βλαντή: Η έντονη αντιπαράθεση τους στον αέρα του "My Style Rocks" [βίντεο]

\"Εγώ δεν μιλάω καν ελληνικά και είμαι σε αυτή τη θέση\".

Μια παραξήγηση και μια έντονη στιγμή είχαν κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου, του "Μy Style Rocks", η Σοφία Χατζηπαντελή και η Ραμόνα Bλαντή, ο οποία βρέθηκε σε ρόλο guest στην κριτική επιτροπή.

Η Σοφία Χατζηπαντελή φένεται πως παρεξηγήθηκε με τα λεγόμενα της Ραμόνα Βλαντή, όταν παίκτρια του παιχνιδιού, ανέφερε πως θέλει να χρησιμοποιεί πιο ωραίες λέξεις, όταν μιλάει με την πεθερά της, προκειμένου να τη συμπαθήσει.

"Και εμείς το ίδιο Θέλουμε. Πιο elevated λέξεις στα ελληνικά", είπε η Ραμόνα Βλαντή, με τη Σοφία Χατζηπαντελή να της απαντά: "Αυτή γελά με τον εαυτό της. Μην της δίνεις σημασία. Μιλάς με εμένα".

Η Ραμόνα Βλαντή πήρε και πάλι τον λόγο και δήλωσε: "Είναι καλύτερα τα ελληνικά της, κατάλαβες;", ενώ η Σοφία Χατζηπαντελή της είπε σε έντονο ύφος: "Εγώ δεν μιλάω καν ελληνικά και είμαι σε αυτή τη θέση".

Από την άλλη η guest κριτής, τόνισε πως η Κύπρια επώνυμη νόμιζε πως είχε χιούμρ, με εκείνην να της απαντά: "Αν θέλεις να δεις το χιούμορ μου, don’t worry, περίμενε να το δεις". Δείτε το βίντεο:
 

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, Σοφία Χατζηπαντελή, ραμονα βλαντη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5080 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2877 s // Total time: 2.7957 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X