Χρύσανθος Τσουρούλλης: “Η αντιμετώπιση που είχα στην καταγωγή της μητέρας μου, δεν της άξιζε” [βίντεο]


Χρύσανθος Τσουρούλλης: “Η αντιμετώπιση που είχα στην καταγωγή της μητέρας μου, δεν της άξιζε” [βίντεο]

Η εξομολόγηση για το bullying σε παιδική ηλικία και τη σχέση που είχε τότε με τη μητέρα του.   

Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης συμμετείχε στο vodcast της Digital Tv με τίτλο “Πάνω στην κουβέντα” κάνοντας μία εκ βαθέων συζήτηση με τον Ανδρέα Αναστασίου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση με τους γονείς του.

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ και του συγκροτήματος ΔΙΑΣ μοιράστηκε αναμνήσεις από την παιδική του ηλικία όσον αφορά στη μητέρα του, λέγοντας: “Η συμπεριφορά που είχα προς τη μητέρα μου όντας πιο νεαρός και όχι με τα μυαλά και τις γνώσεις που έχω σήμερα. Η αντιμετώπιση που είχα απέναντι στην καταγωγή της, στην ιδιότητά της, στη δουλειά της, θεωρώ ότι δεν ήταν αντιμετώπιση που της άξιζε και της έδωσα μία στεναχώρια που δεν έπρεπε να είναι εκεί. Θα έπρεπε να είναι ακριβώς το ανάποδο. Αλλά αντιλαμβάνεσαι ότι ήμουν ένα παιδί 10-12 χρονών που βίωνε φοβερά πράγματα στο σχολείο, από τους συμμαθητές του”.

Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης επεσήμανε πως τόσο τη σχέση με τη μητέρα του όντας νεότερος όσο και στο γεγονός της απουσίας του από το πλευρό του πατέρα του όταν διαγνώσθηκε με καρκίνο, είναι δύο πράγματα που φέρει βαρέως στη ζωή του. 

“Δεν συγχωρώ στον εαυτό μου το γεγονός ότι στη δύσκολη διαδρομή που διένυσε ο πατέρας μου όταν διαγνώσθηκε με καρκίνο, δεν ήμουν όσο θα έπρεπε δίπλα του. Όχι κατ’ επιλογή, αλλά τότε ήμουν και νεαρός δημοσιογράφος, με καλούσε το καθήκον… Ήταν στιγμές που βρέθηκε στο ογκολογικό να είναι μόνος του να κάνει χημειοθεραπείες”, εξομολογήθηκε. Δείτε το βίντεο (16.00):  


 

Tags Χρύσανθος τσουρουλλης, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0080 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0338 s // Total time: 0.0418 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X