Χρύσανθος Τσουρούλλης: Το μυθιστόρημα που ετοιμάζει για τη μητέρα του [βίντεο]


Χρύσανθος Τσουρούλλης: Το μυθιστόρημα που ετοιμάζει για τη μητέρα του [βίντεο]

Ο τίτλος που θα φρόντιζε να είχε το βιβλίο της ζωής του. 

Ποδαρικό στο vodcast της Digital Tv, “Πάνω στην κουβέντα”, είδαμε πως έκανε ο Χρύσανθος Τσουρούλλης, χθες Τρίτη, 31 Οκτωβρίου.

Ο Εκτελεστικός διευθυντής της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ και του συγκροτήματος ΔΙΑΣ, μαζί με τον δημοσιογράφο Ανδρέα Αναστασίουπραγματοποίησαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, όπου μεταξύ όσων λέχθηκαν, μάθαμε το γεγονός πως ο Χρύσανθος Τσουρούλλης, ετοιμάζει ένα ξεχωριστό βιβλίο για τη μητέρα του. 

Διαβάστε ακόμα: Χρύσανθος Τσουρούλλης: “Η αντιμετώπιση που είχα στην καταγωγή της μητέρας μου, δεν της άξιζε” [βίντεο]

Συγκεκριμένα και αναλυτικότερα, ο ίδιος διευκρίνισε τα ακόλουθα: "Ένα από τα πράγματα που κάνω και είμαι στα μέσα αυτής της διαδρομής, είναι ότι γράφω ένα βιβλίο, αλλά για τη μητέρα μου. Είναι ένα από τα πράγματα που κάνω και θα ήθελα να το κάνω με μεγαλύτερη αφοσίωση. Σημασία όμως έχει ότι το κάνω και φιλοδοξώ ότι θα το τελειώσω στον επόμενο ενάμιση χρόνο". 

Όσον αφορά τις λεπτομέρειες του βιβλίου και για το πως θα τιτλοφορείτε αυτό, ο Χρύσανθος Τσουρούλλης απάντησε πως ακόμη δεν έχει βρεί τον τίτλο, αλλά σε αυτό περιγράφεται η διαδρομή της μητέρας του, σε ένα μυθιστόρημα, βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, το οποίο εξιστορεί την ιστορία της.

Για το βιβλίο της ζωής του, ο τίτλος που θα φρόντιζε να είχε θα ήταν όπως αποκάλυψε το: "Ασυμβίβαστος και αθεράπευτα παθιασμένος". Δείτε το βίντεο [49:20] 

 

 

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, Χρύσανθος τσουρουλλης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 5.3596 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3133 s // Total time: 5.6729 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X