George Michael: Η Κύπρια ξαδέρφη του μιλά για εκείνον [βίντεο]


George Michael: Η Κύπρια ξαδέρφη του μιλά για εκείνον [βίντεο]

Ο απόλυτος Κύπριος σταρ μέσα από τα μάτια των δικών του ανθρώπων.   

Ο Αγγλοκυπριακής καταγωγής George Michael κατάφερε να εντυπωσιάσει όλον τον πλανήτη με τη μουσική του, αφήνοντας το αποτύπωμά του στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία. 

Μετανάστης δεύτερης γενιάς, με πατέρα Αμμοχωστιανό δεν έκρυψε ποτέ την καταγωγή του και μάλιστα ήταν πολύ περήφανος για αυτήν. 

Στο ρεπορτάζ που ετοίμασε η εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” και ο Χάρης Παπαθεοχάρους μιλούν για τον καλλιτέχνη on air και off the record συγγενείς και φίλοι του ίδιου και της οικογένειά του, ξετυλίγοντας άγνωστα κεφάλαια της ζωής του.

“Ήταν ντροπαλός. Θυμάμαι όταν ερχόταν στην Ανάσταση και πηγαίναμε στην εκκλησία με τις λαμπάδες μας και περνούσαμε πολύ ωραία…”, αποκάλυψε η ξαδέρφη του. 

Όσον αφορά στην αντιμετώπιση της οικογένειάς του για τη σεξουαλική του ταυτότητα, αποκάλυψε η ξαδέρφη του: "Όταν αποκάλυψε ο George Michael στον πατέρα του ότι δεν ήταν straight, ο θείος μου απογοητεύτηκε και ένιωσε πικρία. Κάποια χρόνια δεν μιλούσαν, αλλά τον αποδέχθηκε. Ήταν παιδί του". 

“Το μόνο παράπονο της οικογένειας μου ήταν ότι αν και είμαστε πρόσφυγες, η οικογένεια μου δεν είχε καμία οικονομική βοήθεια από τον ίδιο. Ο πατέρας μου όμως είχε στείλει ένα γράμμα όπου ζητούσε αυτή τη βοήθεια, δεν ξέρω αν αυτό το γράμμα είχε πάει ποτέ στα χέρια του. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι δεν έχει βοηθήσει καθόλου την οικογένεια και τους πρόσφυγες. Θα νιώθουμε πάντα περήφανοι όμως για εκείνον. Γιατί για εμάς δεν έχουν σημασία τα χρήματα”, επεσήμανε η ξαδέρφη του καταλήγοντας. 

Επιθυμία του George Michael, όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, ήταν να πραγματοποιήσει μία συναυλία στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο ΓΣΠ, ωστόσο δεν πρόλαβε λόγω του αιφνίδιου θανάτου του, ανήμερα των Χριστουγέννων το 2016. Δείτε το σχετικό βίντεο

Tags George Michael, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9041 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2915 s // Total time: 3.1955 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X