Ο Bασίλης Χαραλάμπους για τη γέννηση του γιου του - "Η Νίκη ξέσπασε σε σπαστικό γέλιο"


Ο Bασίλης Χαραλάμπους για τη γέννηση του γιου του - "Η Νίκη ξέσπασε σε σπαστικό γέλιο"

\"Ήμουν μέσα στον τοκετό...\"

Στην εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" βγήκε σε τηλεφωνική επικοινωνία ο Βασίλης Χαραλάμπους και μίλησε για την πιο συγκινητική στιγμή της ζωής του.

Τον ερχομό του γιου που του χάρισε η σύζυγος του Νίκη Δραγούμη και συμπλήρωσε την απόλυτη ευτυχία τους την Τετάρτη, 1η Νοεμβρίου.

Διαβάστε ακόμα: Γιάννης Αϊβάζης - Μαρία Κορινθίου: Η κόρη τους Ισμήνη είναι ερωτευμένη και μας έδειξε τον σύντροφο της

"Νομίζω δεν περιγράφεται με λόγια, πολλοί φίλοι και συγγενείς μου έλεγαν ότι αυτό που θα ζήσεις μπορεί να μην το ξανά ζήσεις στη ζωή σου. Τα συναισθήματα που ένιωσα ήταν ανάμεικτα, μόνο όμορφες σκέψεις και όμορφα πράγματα βίωσα εκείνη την ώρα, δεν ξέρω δεν μπορώ να το περιγράψω. Μόνο που το σκέφτομαι νιώθω συγκινημένος που έζησα αυτή τη στιγμή. Ήμουν μέσα στον τοκετό, ήμουνα μια χαρά, η δύναμη που είχα εκείνη την ώρα με βοήθησε. Επιστρέψαμε στο σπίτι μας όλα καλά, δόξα τω Θεώ, προσπαθούμε να εγκλιματιστούμε τώρα. Η Νίκη ξέσπασε σε σπαστικό γέλιο όταν κατάλαβε ότι γεννάει" είπε.

Μάλιστα ο ευτυχισμένος πια μπαμπάς ανέφερε πως το προηγούμενο βράδυ πριν τον τοκετό, το ζευγάρι παρακολουθούσε θεατρική παράσταση, ενώ η γέννα ήρθε κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης τους επίσκεψης στην κλινική.

Προσθέτοντας πως το μωράκι τους κοιμάται περισσότερο τις πρωινές ώρες απ΄ότι το βράδυ.Δείτε το βίντεο:

 

Tags νικη δραγουμη, βασιλης χαραλαμπους, gossip, showbiz cy, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0113 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0353 s // Total time: 0.0467 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X