Δέσποινα Τζιαπούρα: Το σικάτο και effortless χτένισμα που υιοθετεί για day-to-night εμφανίσεις


Δέσποινα Τζιαπούρα: Το σικάτο και effortless χτένισμα που υιοθετεί για day-to-night εμφανίσεις

Το ανάλαφρο hairlook της στο Παρίσι.

Στο Παρίσι βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες η Δέσποινα Τζιαπούρα, η οποία μας έχει ταξιδέψει στη μαγική αυτή πόλη μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram.

Έχουμε προσέξει οτι υιοθετεί ένα ευέλικτο και σικάτο χτένισμα τόσο στις καθημερινές της βόλτες στο Παρίσι, τόσο και στις βραδινές της εξόδους.

Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι το ανάλαφρο wavy look το οποίο θέλει τις μπούκλες να είναι απαλές και effortless. Ταιριάζει με κάθε outfit, από casual με τζιν παντελόνι και t-shirt μέχρι ένα glamorous βραδινό φόρεμα.

Ειδικά όταν πρόκειται να ταξιδέψεις, αυτό το χτένισμα είναι ιδανικό για τον λόγο οτι μπορεί εύκολα να δημιουργηθεί από την προηγούμενη μέρα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λούσεις τα μαλλιά του προηγούμενο βράδυ, να τα αφήσεις νωπά και στη συνέχεια να τα χωρίσεις σε δύο μέρη με χωρίστρα στη μέση. Κάνε δύο στριφογυριστές πλεξούδες στερεώνοντας τες με λαστιχάκια. Σιγουρέψου οτι τα μαλλιά σου είναι 90% στεγνά πριν κοιμηθείς έτσι ώστε να ξυπνήσεις το πρωί έτοιμη με ένα υπέροχο χτένισμα.

Δες το χτένισμα της πιο κάτω:

Tags beauty, wavy hair, Ομορφια, δεσποινα τζιαπούρα, αναμελο χτενισμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.9752 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2684 s // Total time: 3.2436 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X