Ελένη Ράντου: "Χάνω σιγά σιγά τη μαμά μου, πήγα σε ψυχίατρο γιατί ένιωθα να τρελαίνομαι" [βίντεο]


Ελένη Ράντου: "Χάνω σιγά σιγά τη μαμά μου, πήγα σε ψυχίατρο γιατί ένιωθα να τρελαίνομαι" [βίντεο]

\"Την μετέφερα σε μονάδα φροντίδας - άρχισα να αμφισβητώ την διαύγεια του μυαλού μου\".

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Ράντου στον Τάσο Ιορδανίδη μέσα από την εκπομπή "Μπαμπα-δες".

Η Ελληνίδα γνωστή πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε μεταξύ όσων είπε και στην ασθένεια της μητέρας, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως αυτό ήταν κάτι που την έκανε να χρειαστεί βοήθεια από ψυχίατρο.

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Ράντου: Η σπάνια αναφορά στην κόρη της: "Μου είπε "πέφτουν όλοι πάνω σου και χάνω το κέντρο μου"

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε τα ακόλουθα: "Επειδή τώρα χάνω σιγά σιγά και τη μαμά μου, πήγα σε έναν ψυχίατρο για βοήθεια γιατί ένιωθα να τρελαίνομαι. Ο οποίος ψυχίατρος με λύτρωσε γιατί μου είπε: "Δεν έχετε κατάθλιψη και δεν θέλετε φάρμακα. Πονάτε. Απλώς φοβάστε πόσο πολύ πονάτε. Αφήστε τον εαυτό σας να πονέσει. Θα πονέσετε, ό,τι κι αν κάνετε".Επειδή είναι με άνοια και δεν μπορεί να παίρνει εκείνη τις αποφάσεις, αισθανόμουν ότι έχω μια ευθύνη περισσότερη για τις αποφάσεις μου και για τον τρόπο που θα διαχειριστούμε την ασθένεια της. Από ιατρικά μέχρι πρακτικά θέματα. Ένιωσα κάπου ότι θόλωσε η κρίση μου, μήπως κάτι δεν κάνω σωστά και μήπως "την στείλω" μια ώρα αρχύτερα αν δεν πάρω την σωστή απόφαση".

Kαι πρόσθεσε: "Την μετέφερα σε μονάδα φροντίδας επειδή, την είχα μεν έξι χρόνια στο σπίτι, αλλά πια η κατάσταση σοβάρεψε τόσο που ένιωθα ότι έπρεπε να συμβεί αυτό. Από την άλλη, όμως, υπήρχαν οι ενοχές που δεν ήθελα καθόλου να την αποχωριστώ. Εκεί πέρα άρχισα να αμφισβητώ την διαύγεια του μυαλού μου γιατί δεν μπορούσα πουθενά να νιώσω ότι κάνω αυτό που πρέπει". Δείτε το βίντεο [16:00]

Tags Ελένη Ράντου, διασημοι, μητερα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4750 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2768 s // Total time: 2.7518 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X