Το αδιαχώρητο σε συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στη Νέα Υόρκη με 15.000 θεατές [βίντεο]


Το αδιαχώρητο σε συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στη Νέα Υόρκη με 15.000 θεατές [βίντεο]

Οι κυπριακές σημαίες στο γήπεδο.

Χαμό προκάλεσε με την εμφάνισή του στη Νέα Υόρκη και στους Έλληνες ομογενείς ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, το βράδυ του Σαββάτου, 18 Νοεμβρίου, πραγματοποίησε στο κλειστό γήπεδο Barclay’s Center, μια μεγάλη συναυλία, όπου εκεί για χάρην του, μαζεύτηκαν Ελληνοαμερικανοί κάθε ηλικίας, οι οποίοι κατάφεραν να γεμίσουν το γήπεδο και να φτάσουν τον εντυπωσιακό αριθμό των 15 χιλιάδων θεατών.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, καλωσόρισε το κοινό του, μη μπορώντας να κρύψει την συγκίνησή του για τη μαζική προσέλευση του κόσμου, προσφέροντας ένα τρίωρο μουσικής και διασκέδασης, τιμώντας την πατρίδα του.

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνος Αργυρός: Επισκέφθηκε ελληνόφωνο σχολείο στην Αφρική και το μετέτρεψε σε "μπουζούκια" [βίντεο]

Ο ίδιος μάλιστα κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ανέφερε: "Σας ευχαριστώ πολύ, σήμερα γράψαμε Ιστορία εδώ, στο Barclay’s Center, όλοι μαζί”, αποσπώντας θερμό χειροκρότημα.

H συναυλία κράτησε και 15 λεπτά επιπρόσθετα της κανονικής διάρκειας, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να δηλώνει χαριτολογώντας, πως “θα πληρώσει το κόστος”, "Μας είπαν στις 11 το βράδυ να σταματήσουμε και πως η χρέωση, από εδώ και πέρα, θα είναι 1000 ευρώ το λεπτό.  Δεν πειράζει, θα το πληρώσω εγώ”, σχολίασε.

Στα χαρακτηριστικά της εικόνας που διαμορφώθηκε στο “Barclay’s Center” ήταν οι ελληνικές και κυπριακές σημαίες, τα λευκά μαντήλια αλλά και το γεγονός πως, πριν την έναρξη του προγράμματος, ακούστηκε ο ελληνικός εθνικός ύμνος Δείτε το βίντεο:

 

*με πληροφορίες από .ekirikas.com

Tags gossip, showbiz, celebrities, κωνσταντινος αργυρος, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0096 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0324 s // Total time: 0.0420 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X