5 top προϊόντα που πρέπει να προσθέσεις στη skincare και beauty routine σου


5 top προϊόντα που πρέπει να προσθέσεις στη skincare και beauty routine σου

Απόκτησε λαμπερή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα με κορυφαία προϊόντα skincare και μακιγιάζ.

Η περιποίηση του δέρματος είναι άκρως σημαντική στη ρουτίνα ομορφιάς και η επένδυση σε καθαριστικά, ενυδατικές κρέμες και ορούς υψηλής ποιότητας μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επιδερμίδα σου.

Εξίσου σημαντικό στον κόσμο της ομορφιάς είναι το μακιγιάζ που όχι μόνο ενισχύει τα χαρακτηριστικά σου αλλά και τονώνει και την αυτοπεποίθηση σου. Υψηλής ποιότητας foundations, concealers και πούδρες όχι μόνο παρέχουν άψογη κάλυψη αλλά συμβάλλουν και στη συνολική υγεία του δέρματός σου.

Το Skroutz.cy σου δίνει το κλειδί για να ξεκλειδώσεις την πιο λαμπερή και υγιή εκδοχή του εαυτού σου, προσφέροντας σου μια μεγάλη γκάμα από τα ιδανικά προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ προσαρμοσμένα στις δικές σου ανάγκες. Βρες όλα τα top brands, οπως Nyx cosmetics και Estée Lauder και αν είσαι skincare lover, ανακάλυψε όλα τα αγαπημένα brands, όπως La Roche-Posay και The Ordinary.

Κανέ κλικ στις κατηγορίες "Όλα τα προϊόντα μακιγιάζ, Προσφορές σε Make Up, Ματ Κραγιόν, Ρουζ, Bronzer και Mascara" και απόκτησε την επιδερμίδα που πάντα ήθελες επιλέγοντας τα ιδανικά προϊόντα ομορφιάς για εσένα. Χάρισε στο πρόσωπο σου απέραντη λάμψη αλλά και τη φροντίδα που χρειάζεται λίγο πριν τις γιορτές!  

Δες πιο κάτω τα top 5 προϊόντα που σου προτείνουμε:

La Roche-Posay Hyalu B5 -  Αντιγηραντικό Serum Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ

Αντιρυτιδικό και επανορθωτικό συμπύκνωμα που επανορθώνει και "γεμίζει" την επιδερμίδα αποκαθιστώντας τον ενυδατικό φραγμό του δέρματος και ενεργοποιώντας την κυτταρική ανάπλαση. Περιέχει 2 τύπους καθαρού Υαλουρονικού Οξέος, Βιταμίνη Β5 και Madecassoside. Συστήνεται για δέρματα που έχουν ρυτίδες, έλλειψη όγκου και ελαστικότητας, θαμπή και κουρασμένη όψη. 

The Ordinary Natural Moisturizing Factors & HA - 24ωρη Κρέμα Προσώπου για Ενυδάτωση & Ανάπλαση

Μια 24ωρη ενυδατική κρέμα προσώπου που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ. Οι φυσικοί παράγοντες ενυδάτωσης είναι τα στοιχεία που προστατεύουν την επιφάνεια της επιδερμίδας και τη διατηρούν ενυδατωμένη. Αυτή η vegan σύνθεση προσφέρει μη λιπαρή ενυδάτωση που αντικαθιστά και ενισχύει τους αποδυναμωμένους φυσικούς παράγοντες ενυδάτωσης. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για ηλικίες 20+.

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Liquid Make Up SPF10

Το Double Wear Makeup είναι ένα φον ντε τεν που προσφέρει αψεγάδιαστο αποτέλεσμα και αναλλοίωτο χρώμα για 24 ώρες, ελέγχοντας τη λιπαρότητα για όλη τη διάρκεια της ημέρας. Είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στο νερό, τον ιδρώτα και τη θερμότητα.

Nyx Professional Makeup Lip Lingerie XXL

Υγρό κραγιόν Lip Lingerie έξτρα, έξτρα μακράς διάρκειας. Τονίζει το σχήμα των χειλιών, αποκτώντας βελούδινο ματ φινίρισμα όταν στεγνώνει, κάνοντάς τα να φαίνονται πιο γεμάτα.

Revolution Beauty Cheek Kit 

Παλέτα για περίγραμμα προσώπου, που τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και εξασφαλίζει ένα γοητευτικό μακιγιάζ με επαγγελματική εμφάνιση.

Tags skroutz.cy, beauty, skincare, makeup, Ομορφια, Μακιγιαζ, προσωπο, ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0113 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0376 s // Total time: 0.0489 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X