Τζούλιο Φιλίππο Ντ’ Ερρίκο: Το bullying που δέχθηκε όταν κυκλοφόρησε φωτογραφία να φιλιέται με αγόρι


Τζούλιο Φιλίππο Ντ’ Ερρίκο: Το bullying που δέχθηκε όταν κυκλοφόρησε φωτογραφία να φιλιέται με αγόρι

Η εξομολόγηση του ηθοποιού για το coming out του και τον πρόσφατο χωρισμό του.   

Ο Τζούλιο Φιλίππο Ντ’ Ερρίκο φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” παραχωρώντας συνέντευξη στον Τάσο Ευαγγέλου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο coming out του όσον αφορά στη σεξουαλική του ταυτότητα, το bullying που βίωσε σε μικρότερη ηλικία καθώς επίσης και την αποκάλυψη για τον πρόσφατο χωρισμό του.

Διαβάστε ακόμα: Χριστιάνα Αριστοτέλους: Ο καλεσμένος που την έκανε να νιώσει "μαγκωμένη" [βίντεο]

“Η προηγούμενη σχέση μου με ωρίμασε. Όταν χώρισα έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Η προηγούμενη μου σχέση ήταν αυτό που φανταζόμουν να είχα. Ήταν για μένα το ιδανικό, ίσως και κάτι παραπάνω. Μαζί του πέρασα απίστευτες στιγμές”, αποκάλυψε.

Κατόπιν, εξομολογήθηκε: “Δεν ήταν εύκολο να κάνω το come out. Από μια φωτογραφία μου στα 15 μου άρχισε το bullying. Στη φωτογραφία ήμουν εγώ με ένα άλλο αγόρι που φιλιόμασταν. Δεν σκέφτηκα ποτέ πως αυτή η φωτογραφία θα μου έκανε κακό. Αυτή η φωτογραφία κυκλοφόρησε σε όλα τα σχολεία της Λευκωσίας. Έζησα ξαφνικά ένα απίστευτο bullying στο σχολείο. Κανένας καθηγητής δεν ήρθε να με στηρίξει. Με τον καιρό ξεφούσκωσε αλλά ένα τραύμα σου μένει”. Δείτε το σχετικό βίντεο


 

Tags Τζούλιο Φιλίππο Ντ' Ερρίκο, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5777 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3003 s // Total time: 2.8780 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X