Βρεθήκαμε στην παρουσίαση της νέας Apivita Beevine Elixir 


Βρεθήκαμε στην παρουσίαση της νέας Apivita Beevine Elixir 

Ποιοι έδωσαν το παρών τους;  

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στο Carob Mill στη Λεμεσό το μεγάλο λανσάρισμα της ανανεωμένης Αντιγηραντικής σειράς προσώπου της APIVITA, BEEVINE ELIXIR. Μετά από 7 χρόνια έρευνας, η APIVITA επαναπροσδιορίζεται, μπαίνοντας σε μια νέα εποχή αντιγηραντικής περιποίησης, και παρουσιάζει τη νέα  σειρά BEEVINE ELIXIR, μια πραγματική ολική επαναφορά κολλαγόνου που πετυχαίνει να δημιουργήσει ένα ελιξίριο νεότητας για την επιδερμίδα.

Την εκδήλωση πραγματοποίησε η εταιρία Drogopharma Health & Beauty αντιπρόσωπος της APIVITA στην Κύπρο. Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν πέραν των 350 ατόμων.  Ανάμεσα τους φαρμακοποιοί και βοηθοί φαρμακείων από όλη την Κύπρο. 

Την εκδήλωση προλόγισαν ο Πρόεδρος της Drogopharma κ.Άριστος Πετρίδης και η κα. Lola Maillet, Export Area Manager της APIVITA. Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση της BEEVINE ELIXIR εκ μέρους της APIVITA από την κα. Χριστίνα Παπίτσα Group Product Manager και από τον κ. Κώστα Γαρδίκη, Research & Development Director

Ανακάλυψε την σειρά αντιγήρανσης BEEVINE ELIXIR που επαναφέρει την ισορροπία κολλαγόνων στα επίπεδα της νεανικής επιδερμίδας, χαρίζει σύσφιξη και ελαστικότητα στην επιδερμίδα, ανορθώνει το περίγραμμα και ενυδατώνει. Δείτε πιο κάτω τις σχετικές εικόνες: 
 

Tags apivita, κοσμικο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 3.3408 s (232 Queries.) // Parse time: 0.8510 s // Total time: 4.1918 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X