Σε ποια θέση κατατάσσει έρευνα τους Κύπριους ως προς… το μέγεθος;


Σε ποια θέση κατατάσσει έρευνα τους Κύπριους ως προς… το μέγεθος;

Οι χώρες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις όσον αφορά στα ανδρικά μόρια. 

Το μέγεθος του ανδρικού μορίου είναι ένα θέμα που απασχολεί τους περισσότερους άντρες και αποτελεί αντικείμενο συζήτησης. Μια μελέτη του World Population Review κατέγραψε το μέσο όρο των ανδρικών μορίων σε κάθε χώρα.

Σύμφωνα με τη μελέτη το μόριο του μέσου άνδρα σε στύση κυμαίνεται από 12,9 -13,9 εκατοστά. Ωστόσο, ξεκαθαρίζει ότι παρότι το μέγεθος παίζει μεγάλο ρόλο στην αυτοεκτίμηση του κάθε άνδρα, κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να συμβαίνει.

Κι αυτό διότι δεν έχει καμία σχέση με το ποσοστό γονιμότητας, τις συνολικές γεννήσεις ανά ημέρα ή ακόμα και τον μέσο αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων ενός πολίτη. Επίσης, ξεκαθαρίζεται το μέγεθος του ανδρικού μορίου δεν σχετίζεται με το μέγεθος των χεριών ή των παπουτσιών, όπως πολλοί πιστεύουν εσφαλμένα αρκετά.

Μάλιστα, η μελέτη αναφέρει ότι οι γυναίκες είναι πιο cool με το μέγεθος του ανδρικού μορίου σε σχέση με τους άνδρες και τις περισσότερες φορές ενδιαφέρονται περισσότερο για την περίμετρο/περιφέρεια από ότι για το μήκος.

Ποιες χώρες βρίσκονται στην κορυφή της λίστας και ποια είναι η θέση της Ελλάδας και της Κύπρου. Σε παγκόσμιο επίπεδο ο μύθος που θέλει τους Αφρικανούς να είναι οι πιο προικισμένοι, επιβεβαιώνεται.

Στην κορυφή βρίσκεται το Σουδάν με 17,95 εκατοστά και στη δεύτερη θέση η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονκγό με 17,93 εκατοστά. Στην τρίτη θέση βρίσκουμε μια χώρα της Νότιας Αμερικής, το Εκουαδόρ με 17,59 εκ. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν δύο ακόμα αφρικανικές χώρες, η Δημοκρατία του Κονκό ή πρώην Ζαϊρ (17,33 εκ.) και η Γκάνα (17,31 εκ.).

Η χώρα με το μικρότερο μέσο όρο είναι η Ταϊλάνδη με 9,43 εκατοστά, ενώ στην προτελευταία θέση βρίσκουμε την Βόρεια Κορέα με 9,60 εκ.

Η Ελλάδα βρίσκεται στην 121η θέση με μέσο όρο 12,18 εκατοστά ενώ η Κύπρος μία θέση πιο κάτω με μέσο όρο 12,17 εκατοστά. Στην Ευρώπη, βάσει της συγκεκριμένης έρευνας, οι πιο προικισμένοι είναι οι Ολλανδοί με 15,6 εκατοστά.

Παρόλα αυτά, τα παραπάνω αυτά νούμερα είναι πολύ πιθανό να απέχουν από την πραγματικότητα και οι λόγοι είναι διάφοροι. Ο βασικότερος είναι ότι έχουν βασιστεί σε δεδομένα που ανέφεραν οι ίδιοι οι πολίτες της κάθε χώρας. Οπότε θεωρείται εξαιρετικά απίθανο ένας άνδρας να είναι απόλυτα ειλικρινής με μέγεθος του μόριού του.

Επιπλέον, οι τεχνικές μέτρησης μπορεί να διαφέρουν σε κάποιες χώρες, επομένως τα αποτελέσματα δεν μπορούν να είναι απόλυτα αξιόπιστα.

Πηγή: gazzetta.gr 

Tags ερευνα, ΑΝΔΡΙΚΟ ΜΟΡΙΟ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5011 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2332 s // Total time: 2.7343 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X