Συγκλονίζει η Βέφα Αλεξιάδου: "Ο πατέρας μου έπινε και έδερνε τη μητέρα μου" [βίντεο]


Συγκλονίζει η Βέφα Αλεξιάδου: "Ο πατέρας μου έπινε και έδερνε τη μητέρα μου" [βίντεο]

\"είχα μια πολύ δύσκολη παιδική ηλικία\".

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Βέφα Αλεξιάδου το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Νοεμβρίου, στην εκπομπή "Στούντιο 4".

Η γνωστή Ελληνίδα μαγείρισσα, μέσα σε όλα όσα είπε, αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά της χρόνια, στον θάνατο του συζύγου της και των κόρων της, καθώς επίσης και στα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο πατέρας της με το αλκοόλ.

Διαβάστε ακόμα: Κυριακίδης - Μουρίκη: "Προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε παιδί αλλά..." [βίντεο]

 

Συγκεκριμένα για τον πατέρα της, αποκάλτψε τα εξής: "Ο πατέρας μου, ο Οδυσσέας, ήταν πρώτος στο μπουζούκι αλλά, είχε ένα ελάττωμα. Έπινε. Και όταν ερχόταν στο σπίτι και το μεθύσι του ήταν κακό, έδερνε τη μητέρα μου και είχα μια πολύ δύσκολη παιδική ηλικία. Τα θυμάμαι και τα περιγράφω. Με ρωτάνε γιατί έγραψα αυτά για τον πατέρα μου, τα έγραψα γιατί ήξερα ότι ο πατέρας μου ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, αλλά έφταιγε το ελάττωμα που είχε.Πέθανε από το κρασί στην ταβέρνα. Πέθανε την ημέρα που βγήκε το διαζύγιο από τη μητέρα μου. Εμείς φεύγαμε από το σπίτι τότε, μας έπαιρνε η μητέρα μου και πηγαίναμε και μέναμε στη θεία μου και ο πατέρας μου, έπεφτε στα γόνατα της μητέρας μου και έλεγε, “σας αγαπώ, γυρίστε σπίτι, σας θέλω”.Και γυρίζαμε. Την τρίτη φορά, η μητέρα μου είπε “τέλος, παίρνω διαζύγιο”. Και βγήκε το διαζύγιο. Τη μέρα που βγήκε το διαζύγιο, πήγε σε μια ταβέρνα και ήπιε πάρα πολύ κρασί, έπεσε και πέθανε. Δυο μέρες μετά, κηρύχτηκε ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος… Ήμουν Α΄ Δημοτικού". Δείτε το βίντεο:

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, βέφα αλεξιάδου, πατερας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.7207 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2613 s // Total time: 2.9820 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X