Στέφανος Τσιτσιπάς: "Εγώ σιδερώνω στο σπίτι - Η Πάολα με αγαπάει και με ταΐζει"


Στέφανος Τσιτσιπάς: "Εγώ σιδερώνω στο σπίτι - Η Πάολα με αγαπάει και με ταΐζει"

\"Το καταλάβαμε αυτό από την πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε πως είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο\".

Για τη σχέση με τη σύντροφό του, Πόλα Μπαντόσα, αναφέρθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής "Happy day". 

Ο Έλληνας τενίστας δήλωσε ερωτευμένος με το κορίτσι του, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Φυσικά και είμαι ερωτευμένος, δεν θα το κρύψω και δεν είχα κανέναν σκοπό να το κρύψω. Είμαι ευτυχισμένος με το άτομο με το οποίο μοιράζω τη ζωή μου. Νιώθω ευλογημένος που το άτομο αυτό βρίσκεται επίσης στο τένις και καταλαβαίνει την ψυχολογική κατάσταση στην οποία μπορεί να βρίσκομαι πολλές φορές, είναι ένα άτομο που με υποστηρίζει.Η Πόλα ξέρει πολύ καλά ότι είμαστε ο ένας για τον άλλον φτιαγμένοι, το καταλάβαμε αυτό από την πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε. Μπορεί να ακούγεται λίγο κλισέ, αλλά είναι η αλήθεια".

Διαβάστε ακόμα: Στέφανος Τσιτσιπάς: Το τρυφερό βίντεο για τα γενέθλια της συντρόφου του

Kαι πρόσθεσε στη συνέχεια: "Έχουμε μεγαλύτερα όνειρα από απλώς να είμαστε μαζί και θέλουμε να τα πραγματοποιήσουμε ο ένας δίπλα στον άλλον. Να καταφέρουμε πράγματα μαζί εντός και εκτός γηπέδου.Την έχω στη ζωή μου. Κλείστηκα σε κάποιες φάσεις, υπήρχαν στιγμές που ένιωσα μόνος και η Πόλα με κάνει να νιώθω ότι υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ". 

Μάλιστα ο ίδιος θέλησε να αναφέρει πως οι δουλειές του σπιτιού τους είναι μοιρασμένες, εκείνος θα αναλάβει το σιδέρωμα και εκείνη τον ταΐζει και τον αγαπάει.

Tags στεφανος τσιτσιπας, διασημοι, συντροφοσ, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1900 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2740 s // Total time: 2.4641 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X