Χαλάρωση και πολυτέλεια σε δύο παραθαλάσσια ξενοδοχεία της Πάφου 


Χαλάρωση και πολυτέλεια σε δύο παραθαλάσσια ξενοδοχεία της Πάφου 

Που είχα την ευκαιρία να φιλοξενηθώ.    

Με στόχο την ανάδειξη πραγματικών ανθρώπων και αληθινών εμπειριών η Louis Hotels επαναπροσδιορίζει την αυθεντικότητα προσφέροντας «αφιλτράριστες» διακοπές μέσα από το τρίπτυχο άνεση, ποιότητα και φιλοξενία. Το πρωί της Παρασκευής ξεκινήσαμε το ταξίδι μας προς την Πάφο με προορισμό το ξενοδοχείο "Louis Phaethon Beach που είναι μέλος της Family Collection by Louis Hotels". Ένα ξενοδοχείο που απέχει μια ανάσα από τη θάλασσα με θέα το γαλάζιο και με μεγάλα ευρύχωρα δωμάτια. 

Αφού κάναμε check-in ξεναγηθήκαμε στον χώρο και στη συνέχεια γευματίσαμε στον ανακαινισμένο χώρο του μπουφέ. 

Το απόγευμα απολαύσαμε τα cocktails μας με τη συνοδεία βιολιού και με θέα το υπέροχο ηλιοβασίλεμα της Πάφου. Η απογευματινή χαλάρωση ολοκληρώθηκε στο spa του ξενοδοχείου με μασάζ και χρήση της εσωτερικής πισίνας και του τζακούζι. 

Και αφότου απολαύσαμε ένα χαλαρωτικό απόγευμα, το ραντεβού δόθηκε το βράδυ για φαγητό στον χώρο του μπουφέ όπου εκεί είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τον chef του ξενοδοχείου. Το κυρίως εστιατόριο στο οποίο δεσπόζει το station μαγειρέματος, ετοιμάζει σε πραγματικό χρόνο τα πιάτα για κάθε γεύμα μπροστά στα μάτια των πελατών.

Ένα πολυτελές ξενοδοχείο με όλες τις ανέσεις

Το πρωί του Σαββάτου απολαύσαμε το πλούσιο μπουφέ του πρωινού και στη συνέχεια αναχωρήσαμε για το ξενοδοχείο "Ivi Mare που είναι μέλος της Elegant Collection by Louis Hotels". Το πεντάστερο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο συνδυάζει άψογα την άνεση με την πολυτέλεια.

Μετά από μια σύντομη ξενάγηση στους χώρους του ξενοδοχείου και στα δωμάτια κατευθυνθήκαμε στο κυρίως εστιατόριο για μεσημεριανό. Τα δωμάτια διαθέτουν μια ξεχωριστή διακόσμηση που συνδυάζει το κομψό στυλ, με το λευκό χρώμα να κυριαρχεί στον χώρο χαρίζοντας minimal αισθητική.

Στο The Ivi Mare, προσφέρονται τρεις νόστιμες επιλογές φαγητού για όλες τις περιστάσεις και τους απαιτητικούς ουρανίσκους, αφιερωμένες στην αναβάθμιση της γαστρονομικής εμπειρίας ώστε να ταιριάζουν στις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε επισκέπτη. “Fiki japanese fusion”, “Alati greek flavours” και το μπουφέ του ξενοδοχείου καλύπτουν τα γούστα όλων των ενοίκων του.

Τα δύο ξενοδοχεία που είχαμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε σε ένα άκρως χαλαρωτικό διήμερο ξεφεύγοντας από τους έντονους ρυθμούς του γραφείου, ανήκουν στον όμιλο Louis Hotels

Από τη Θέκλα Κάκκουρα.

* Ευχαριστώ τον όμιλο για τη φιλοξενία και τη Marketway για την πρόσκληση.

 

Tags Louis Hotels, παφος, Ξενοδοχείο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0128 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0393 s // Total time: 0.0521 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X