Βασιλιάς Κάρολος: Επέλεξε να φορέσει γραβάτα με την ελληνική σημαία σε επίσημο δείπνο


Βασιλιάς Κάρολος: Επέλεξε να φορέσει γραβάτα με την ελληνική σημαία σε επίσημο δείπνο

Δεν κρύβει την αδυναμία του στην Ελλάδα.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Camilla υποδέχτηκαν στο Λονδίνο το προεδρικό ζεύγος της Νότιας Κορέας.

Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του Yoon Suk-yeol και της συζύγου του, Kim Keon-hee επίσημο δείπνο αλλά δεν ήταν ο μοναδικός τρόπος που ο Βρετανός μονάρχης έδειξε τη φιλοξενία του στους καλεσμένους του.

Ο 75χρονος βασιλιάς κάλεσε στο Μπάκιγχαμ και τα μέλη του διάσημου K-pop συγκροτήματος Blackpink. Οι Jisoo, Lisa, Jennie και Rosé ήταν ανάμεσα στους 170 καλεσμένους του επίσημου δείπνου στο παλάτι. Μάλιστα ο βασιλιάς Κάρολος τις ανέφερε στην ομιλία του ενώ τους χάρισε και το μετάλλιο του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.

Ένα ακόμη πράγμα που δεν πέρασε απαρατήρητο από τη συνάντηση του Καρόλου με τα μέλη του νοτιοκορεάτικου συγκροτήματος ήταν η στιλιστική του επιλογή. Συγκεκριμένα, επέλεξε μια μπλε γραβάτα με ελληνικές σημαίες που πιθανολογείται να την αγόρασε σε μία από τις επισκέψεις του στην Ελλάδα.

Φαίνεται πως ο βασιλιάς Κάρολος δεν παραλείπει να δείχνει την αδυναμία του στη χώρα μας με την οποία τον συνδέουν συγγενικοί δεσμοί καθώς ο πατέρας του, πρίγκιπας Φίλιππος γεννήθηκε στην Κέρκυρα.Δείτε τις εικόνες στη madamefigaro.cy

Tags βασιλιας καρολος, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0068 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0364 s // Total time: 0.0432 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X