Κωνσταντίνος Αργυρός - Ελένη Φουρέιρα: Ενώνουν τις φωνές τους και δίνουν παλμό στη Λεμεσό


Κωνσταντίνος Αργυρός - Ελένη Φουρέιρα: Ενώνουν τις φωνές τους και δίνουν παλμό στη Λεμεσό

Για μια \"δυνατή\" συναυλία στην Κύπρο

Το Blue Heart Foundation αποκαλύπτεται και παρουσιάζει τους Κωνσταντίνο Αργυρό και Ελένη Φουρέιρα στη Λεμεσό Κωνσταντίνος Αργυρός και Ελένη Φουρέιρα, ενώνουν τις φωνές τους και δίνουν παλμό στο όραμα και τη δράση του Blue Heart.

Το Blue Heart Foundation, είναι ένας δυναμικός και πολύπλευρος Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, που στοχεύει στην άμεση αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών και την ουσιαστική στήριξη συνανθρώπων μας που βιώνουν οικονομική ανέχεια, φαινόμενα bullying, βίας και κακοποίησης. 

Το Blue Heart, αποκαλύπτεται στο κοινό σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στις 19:30, στο κλειστό Αθλητικό Κέντρο Σπύρος Κυπριανού στη Λεμεσό. 

Σε μια μοναδική μουσική συνύπαρξη, οι κορυφαίοι Έλληνες καλλιτέχνες, Κωνσταντίνος Αργυρός και Ελένη Φουρέιρα φωτίζουν με χρώμα μπλε… την ελπίδα, την αλληλεγγύη και τις ζωές συνανθρώπων μας!

Όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για την ενδυνάμωση του κοινωνικού έργου του Blue Heart, την οικονομική ενίσχυση άπορων οικογενειών, τη στήριξη ευάλωτων ομάδων και παιδιών, τη συλλογή αγαθών για ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, την καλλιέργεια κουλτούρας για την αποδοχή της διαφορετικότητας. 

Η κορυφαία συναυλία της χρονιάς, γίνεται πράξη με την πολύτιμη αρωγή των Υποστηρικτών, του πολυδιάστατου έργου του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Blue Heart. 

Προπώληση Εισιτηρίων: ticketmaster 

Πληροφορίες: Τηλ: 70000155   


 

Tags κωνσταντινος αργυρος, Ελένη Φουρέιρα, blue heart


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.6178 s (236 Queries.) // Parse time: 0.2282 s // Total time: 2.8459 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X