Φόρεσε τις πιο comfy πιτζάμες στην πιο εορταστική περίοδο του χρόνου


Φόρεσε τις πιο comfy πιτζάμες στην πιο εορταστική περίοδο του χρόνου

Τα Χριστούγεννα ήρθαν ακόμη μία φορά στα Tezenis

Ήδη έχουμε αρχίσει να μπαίνουμε στο mood των γιορτών και αν και τα events και τα καλέσματα θα είναι πολλά, αρκετές θα είναι και οι στιγμές που θα απολαύσουμε τη ζεστασιά και τη θαλπωρή του σπιτιού μας. Και τι πιο άνετο και χουχουλιάρικο για αυτές τις στιγμές από ένα ζευγάρι πιτζάμες, που θα τις κάνουν ακόμη πιο cozy.

Στη νέα συλλογή της Tezenis θα βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις, ζεστές πιτζάμες αλλά και home wear για όλη την οικογένεια σε παλ χρωματισμούς αλλά και γήινους τόνους σε κλασικά prints όπως είναι οι γραμμές και τα καρό.

Βαμβακερά αλλά και βελουτέ υφάσματα είναι έτοιμα να αγκαλιάσουν το σώμα σου και να σου χαρίσουν ζεστασιά και άνεση.

Στη χριστουγεννιάτικη συλλογή μπορείς να βρεις αποτυπωμένα γιορτινά σχέδια στις πιο cozy πιτζάμες  όπως κλασικά καρό μοτίβα, τάρανδους, τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της Disney, καθώς και αρκουδάκια, gingerbread men και τον Άγιο Βασίλη αλλά και τα διαχρονικά σκανδιναβικά μοτίβα.

Όλα αυτά τα prints αναγάγουν τις συγκεκριμένες πιτζάμες στα απόλυτα must-have items για τις πιο μαγικές βραδιές της χρονιάς.

Η μαγεία της πιο υπέροχης εποχής του χρόνου αποτυπώνεται και φέτος στις συλλογές Tezenis και είναι έτοιμες να τις ανακαλύψεις και εσύ με την πιο γιορτινή προσφορά. Από τις 28 Νοεμβρίου σε όλα τα καταστήματα Tezenis μπορείς να βρεις όλα τα σετ πιτζάμες  στα 20 ευρώ και τις  παιδικές από 15 ευρώ! Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου

Tags fashion, μόδα, style, στυλ, TEZENIS, τασεις μόδας, Trends


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0091 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0408 s // Total time: 0.0499 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X