Denim = Calvin Klein Jeans: Ανακάλυψε όλα τα τελευταία denim trends σε μία συλλογή!


Denim = Calvin Klein Jeans: Ανακάλυψε όλα τα τελευταία denim trends σε μία συλλογή!

Όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις.

Ο κόσμος του denim δεν ήταν ποτέ ξανά ο ίδιος μετά την εμφάνιση των Calvin Klein Jeans! To iconic brand, που ξεκίνησε την πορεία του στον χώρο της μόδας το 1968, έφερε την επανάσταση στα τζιν, διατηρώντας πάντα ψηλά το level του coolness και τη φιλοσοφία του να νιώθεις ελεύθερος/η μέσα από τις στιλιστικές επιλογές σου. Δείτε το βίντεο

 

 

Γι’ αυτό και τα πιο iconic denim κομμάτια κάθε σεζόν τα βρίσκεις πάντα σε κάθε νέα συλλογή Calvin Klein Jeans, όπως αποδεικνύεται και από τη φθινοπωρινή καμπάνια με τίτλο “Denim Icons”. Κι εμείς ξεχωρίσαμε ορισμένα κομμάτια από την ανδρική και γυναικεία συλλογή που δεν γίνεται να λείπουν από την γκαρνταρόμπα κάθε denim lover!

To denim jacket

Και cool και comfortable και cozy! Το denim jacket είναι ιδανικό για τους χειμερινούς μήνες και συνδυάζεται κυριολεκτικά με τα πάντα. Το ανδρικό κλασικό Calvin Klein Jeans τζάκετ είναι ένα από τα πιο διαχρονικά style pieces, ενώ η γυναικεία cropped εκδοχή του –και μάλιστα σε μαύρο χρώμα– είναι ο ορισμός του «το θέλω τώρα!»

Το denim shirt

Η relaxed ή oversized εφαρμογή στα τζιν πουκάμισα τα καθιστούν ένα κομμάτι-κλειδί, αφού μπορούν να φορεθούν είτε μόνα τους είτε με κάποιο t-shirt ή crop top από μέσα. Και τα Calvin Klein Jeans σού λένε απλά… relax and do it!

Το τζιν παντελόνι (προφανώς!)

Θα μπορούσαμε να κλείσουμε ένα άρθρο για τα Calvin Klein Jeans χωρίς να αναφερθούμε στα jeans; Φυσικά και όχι! Κι εδώ έχουμε να σου προτείνουμε κάτι διαχρονικό, μια στιλιστική επένδυση που θα σε συντροφεύει όσα χρόνια κι αν περάσουν: τα 90’s straight Calvin Klein Jeans, σε cropped εκδοχή για εκείνον και loose γραμμή για σένα!

Info: Η γυναικεία και ανδρική συλλογή Calvin Klein Jeans για το Φθινόπωρο του 2023 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Calvin Klein, στο calvinklein.cy καθώς και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.
 

Tags denim, Calvin Klein Jeans


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0154 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0384 s // Total time: 0.0539 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X