Άγριο ξύλο στο "I’m a Celebrity" - Τρομαγμένη η Αγγελική Ηλιάδη ζήτησε ιατρική βοήθεια


Άγριο ξύλο στο "I’m a Celebrity" - Τρομαγμένη η Αγγελική Ηλιάδη ζήτησε ιατρική βοήθεια

\"Ούτε η μάνα σου δεν σε ξέρει, πλάκα μου κάνεις;\"

Μεγάλος χαμός έγινε στο χθεσινό επεισόδιο "I’m a celebrity get me out of here" που προβάλλεται κάθε βράδυ από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ. Ο Πάτρικ Ογκουνσότο επιτέθηκε στον Νίκο Βαμβακούλα και αν δεν παρενέβαιναν οι δυμπαίκτες τους θα είχαμε τα χειρότερα. Αφορμή στάθηκε μία ατάκα που ξεστόμισε ο Νίκος Βαμβακούλας η οποία έκανε έξαλλο τον Πάτρικ Ογκουνσότο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Πάτρικ μιλούσε με τον Τάσο Ξιαρχό σχετικά με τη συμπεριφορά του στο reality. "Όταν μπαίνω μέσα στο παιχνίδι, δεν μπορώ να κάνω αυτά που κάνει ο Βαμβακούλας. Αυτό πρέπει να το καταλάβεις, το ίδιο είσαι κι εσύ. Εγώ είμαι αληθινός άνθρωπος. Όλος ο κόσμος με θέλει εμένα και θα το καταλάβετε όταν πάμε στην Ελλάδα".

Τότε ο Νίκος Βαμβακούλας του απάντησε: "Ποιος νοιάζεται ρε; Ούτε η μάνα σου δεν σε ξέρει, πλάκα μου κάνεις; Ούτε η μάνα σου δεν σε ξέρει" και έκανε τον ποδοσφαιριστή να βγει εκτός ελέγχου. "Δεν θα λες ποτέ για την οικογένειά μου! Δεν θα μιλάς καθόλου! Δεν θέλω να ξαναπείς αυτή τη λέξη" είπε και του επιτέθηκε. Δείτε το βίντεο:

Tags πατρικ ογκουνσοτο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6126 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3020 s // Total time: 2.9146 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X