Η Tezenis μας βάζει με τη νέα της καμπάνια στο πνεύμα των Χριστουγέννων


Η Tezenis μας βάζει με τη νέα της καμπάνια στο πνεύμα των Χριστουγέννων

Στο επίκεντρο για ακόμη μία χρονιά η μουσική που ενώνει όλη την οικογένεια

Ρυθμός, χρώμα και διασκέδαση δίνουν ζωή στη νέα καμπάνια Tezenis για τα Χριστούγεννα 2023. Για τη νέα συλλογή, το brand με την pop ψυχή, φαντάζεται χαρούμενα χριστουγεννιάτικα τραγούδια για να συνοδεύσουν την περίοδο των γιορτών. Η μεγάλη ποικιλία προτάσεων, σχεδιασμένη για όλη την οικογένεια, διαθέτει παιχνιδιάρικα χριστουγεννιάτικα μοτίβα, πινελιές χρωμάτων και την ελαφρότητα που χαρακτηρίζει την πιο μαγική εποχή του χρόνου.

Στις δημιουργίες πρωταγωνιστούν για άλλη μια φορά οι εμβληματικές καρό ταρτάν πιτζάμες και τα διασκεδαστικά μοτίβα όπως o Άγιος Βασίλης, ο Gingerbread man, το αρκουδάκι, οι ήρωες της Disney και ο τάρανδος. Μοτίβα που διακοσμούν ζωηρά jumpers για μικρούς και μεγάλους, για να είναι ασορτί οι εμφανίσεις σας με τους αγαπημένους σας.

Από την άλλη, τα πιο ρομαντικά εσώρουχα εμπλουτίζονται με κομψούς φιόγκους, πουά prints, κόκκινη δαντέλα για εκείνη και διαχρονικά και σαρκαστικά prints για εκείνον.

Το fashion film της Tezenis που παρουσιάζει τη νέα χριστουγεννιάτικη συλλογή με την ανάλαφρη και μαγευτική της ατμόσφαιρα, είναι μια πρόσκληση να μοιραστείτε το τέλειο χριστουγεννιάτικο πνεύμα. Το βασικό στοιχείο είναι για άλλη μια φορά η μουσική, που ήταν πάντα ο πυρήνας του brand και που ενώνει όλη την οικογένεια για γιορτές που χαρακτηρίζονται από αγάπη και διασκέδαση.

 

 

 

Tags TEZENIS, μόδα, fashion, christmas campaign, shopping


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5649 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3401 s // Total time: 2.9050 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X