Έζησα σαν local στην "καρδιά" της Αθήνας για 48 ώρες 


Έζησα σαν local στην "καρδιά" της Αθήνας για 48 ώρες 

Ανακαλύπτοντας τα Brown Hotels.  

Η Αθήνα ανέκαθεν ήταν ένας από τους πιο αγαπημένους μου προορισμούς καθώς αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για σύντομα ταξίδια από την Κύπρο για διασκέδαση με φίλους, χαλαρές βόλτες και εξόδους για φαγητό και ποτό. 

Πριν από μερικές ημέρες σε μία τέτοια διήμερη εξόρμηση στην ελληνική πρωτεύουσα, γνώρισα μία πλευρά της Αθήνας που πραγματικά με εντυπωσίασε το πόσο έχει αλλάξει και εκσυγχρονιστεί. 

Μέσα στην καρδιά της πρωτεύουσας, η Ομόνοια - ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της πόλης - έχει υιοθετήσει, πια, μία μοντέρνα όψη που συνδυάζει την παλιά εκδοχή της όσον αφορά στα κτίσματα, με σύγχρονες πινελιές και ντιζαϊνάτα κτήρια με εικαστικά details που αναβαθμίζουν την περιοχή. 

Με αφορμή τα Brown Hotels που έχουν “ανθίσει” στην περιοχή είχα την ευκαιρία να κάνω βόλτα στα στενά της Ομόνοιας που πραγματικά σου ενεργοποιεί όλες τις αισθήσεις. Ο ήχος από τους μουσικούς τους δρόμου στην πλατεία, που πάντα μου αρέσει να χαζεύω, οι μυρωδιές από τα τοπικά μαγαζάκια και οι locals με τα vintage items που μπορεί κανείς να βρει εκεί θησαυρούς είναι μερικά από τα πράγματα που συνθέτουν μία όμορφη εμπειρία και σε αφήνουν με ένα χαμόγελο ικανοποίησης. 

Η Brown Hotels Collection με τα 6 urban ξενοδοχεία της στο κέντρο, έχει θέσει τις βάσεις για να βιώσεις μία τέτοια εμπειρία και να κάνει τη διαμονή σου αξέχαστη. Η δική μου εμπειρία ξεκίνησε από το Brown Lighthouse Athens, όπου με το που έφτασα αργά το βράδυ στο ξενοδοχείο, είχα την ευκαιρία να απολαύσω το ποτό μου στο εντυπωσιακό rooftop με cozy φωτισμό και θέα την επιβλητική Ακρόπολη. 

Έζησα για λίγο το τι μπορεί να βιώσει κάποιος επισκεπτόμενος ένα από τα έξι ξενοδοχεία της Brown Hotels Collection καθώς είναι τοποθετημένα στρατηγικά στα πιο ενδιαφέροντα σημεία της πόλης με θέα που μαγνητίζει, για να βιώσει κανείς μία ολοκληρωμένη εμπειρία και να ζήσει σαν local. Προσφέρουν όλα όσα ψάχνει κάποιος ανάλογα με τα γούστα και τις ανάγκες του. Εστιατόρια για ποιοτικό φαγητό, rooftops για Athens by night, τζακούζι, πισίνες και υπηρεσίες spa για στιγμές χαλάρωσης, που είχα την τύχη να απολαύσω. Επιπλέον, διοργανώνονται talk of the towns parties στους χώρους των ξενοδοχείων αλλά και street parties σε συνεργασία με επιχειρήσεις της περιοχής, καθιστώντας την περιοχή ιδανική για διασκέδαση. 

Τα 6 μοναδικά ξενοδοχεία urban αισθητικής που λειτουργούν στο κέντρο της πόλης

Το Βrown Acropol ξεχωρίζει για το 70s χαρακτήρα, την ρετρό ατμόσφαιρα και το παραδεισένιο rooftop με εστιατόριο και θέα την Ακρόπολη. Αποτελείται από 164 υψηλής αισθητικής δωμάτια και σουίτες, spa, γυμναστήριο, cocktail bar, βιβλιοθήκη, meetings rooms και 4 υπαίθρια τζακούζι κάτω από τον Αθηναϊκό ουρανό. To εστιατόριο που βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο του ξενοδοχείου ξεχωρίζει για το αστικό στυλ, την ευχάριστη ατμόσφαιρα, τις ιδιαίτερες γεύσεις και φυσικά την εντυπωσιακή θέα του προς την Ακρόπολη. Το menu βασίζεται στις ποιοτικές πρώτες ύλες και οι λίστες κρασιών spirits και cocktails συμπληρώνουν ένα ολοκληρωμένο σύνολο προτάσεων από τις 18:00 – 23:00. 

Το Brown Lighthouse Athens που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, είναι η αφετηρία για να ανακαλύψει κανείς τις γειτονιές της Aθήνας για shopping και διασκέδαση και να απολαύσει το καλύτερο πρωινό της πόλης. Aπέναντι από την πλατεία Ομονοίας, ισορροπεί μεταξύ της glamour αισθητικής, της αυθεντικότητας και του καινοτόμου design. Τα 199 δωμάτιά του έχουν έναν ξεχωριστό χαρακτήρα, καθώς το στιλ τους είναι βασισμένο στη μινιμαλιστική παλέτα, τα vintage αντικείμενα, σύγχρονα baroque στοιχεία και τις μαύρες και χρυσές λεπτομέρειες. Εκεί, θα βρείτε ένα all day café bar-restaurant με θέα την πλατεία, rooftop bar με πισίνα και 360 θέα, σύγχρονο γυμναστήριο αλλά και spa. Εκτός αυτών, το ξενοδοχείο έχει μετατραπεί και σε hotspot για όσους αναζητούν τη διασκέδαση στην πόλη, λόγω των ξεχωριστών parties που φιλοξενεί. Αποτελεί το τέλειο σημείο εκκίνησης για να εξερευνήσετε την Αθήνα, καθώς βρίσκεται στην "καρδιά" της. 



Το Dave Red Athens, με 87 δωμάτια με industrial αισθητική, ρετρό playroom με μπιλιάρδο, βιβλιοθήκη, rooftop με τζακούζι και ξαπλώστρες φέρνει μια αύρα Βερολίνου στο κέντρο της Αθήνας.  Θα το λατρέψεις για την αισθητική του αλλά και το ότι προσφέρει μία μοναδική εμπειρία διασκέδασης και φιλοξενίας με το ιδιωτικό του γυμναστήριο, το ατμοσφαιρικό treatment room και το Underground Club για parties και private εκδηλώσεις.



Το Βrown Kubic τοποθετημένο δίπλα στο Εθνικό Θέατρο, με 112 δωμάτια, bar-restaurant, treatment room και meetings rooms αποτελεί την ιδανική επιλογή για οικογένειες ή και για τους business ταξιδιώτες. Το ξενοδοχείο βρίσκεται ανάμεσα στο μετρό Ομόνοιας και Μεταξουργείου γεγονός που καθιστά εύκολη την πρόσβαση. Ακόμα, είναι κοντά σε πολλά θέατρα κάτι που σημαίνει ότι ο καθένας μας μπορεί να ζήσει μία μαγική και δημιουργική βραδιά παρακολουθώντας κάποιο θεατρικό έργο ή να απολαύσει ένα γεύμα ή ένα ποτό στα καφέ και στα εστιατόρια που βρίσκονται κοντά. Ο χώρος είναι φωτεινός, πολύχρωμος, urban και minimal αισθητικής ενώ λεπτομέρειες στη διακόσμηση δίνουν πινελιές πολυτέλειας, χωρίς υπερβολές.

Τοποθετημένο στην πιο ωραία γειτονιά της πόλης, ακριβώς δίπλα από την Ερμού και πολύ κοντά στην Πλάκα, στην οδό Πετράκη,  το ρομαντικό Villa Brown Ermou σε συνεπαίρνει με την σικ και κομψή αισθητική. Στο ισόγειο θα βρεις το απόλυτο παριζιάνικο spot, για brunch ή after office bites and drinks από τις 12:00 23:00 και rooftop με θέα την Ακρόπολη. 

Βrown Spices – opening soon: Στην οδό Ευριπίδου, σε απόσταση αναπνοής από τις πιο αυθεντικές γειτονιές της Αθήνας, το Μοναστηράκι και την Ομόνοια και εύκολα προσβάσιμο, το Βrown Spices σας καλεί σε ένα ταξίδι γεύσεων, χρωμάτων και αρωμάτων. H αφετηρία για να ανακαλύψει ο επισκέπτης, τους ιστορικότερους δρόμους του κέντρου, τα εμπορικά μαγαζιά, second - hand shops, τις μικρές βιοτεχνίες, αντικερί, τα παραδοσιακά και ιστορικά φαγάδικα της Αθήνας μέσα από στενά δρομάκια γεμάτα ενέργεια, μαγαζιά, Αθηναίους, τουρίστες και…street art. 

Το ξενοδοχείο αποτελείται από δύο κτίρια, τα οποία ενώνονται από μία μακριά στοά δημιουργώντας ένα αίθριο ανάμεσά τους από το οποίο αιωρείται μια εντυπωσιακή και διάφανη πισίνα. ‘Ενας industrial χώρος minimal αισθητικής με 63 δωμάτια. Ανάμεσα στις υπηρεσίες που παρέχει το ξενοδοχείο, ο καθένας μπορεί να βρει ότι αναζητά για την απόλυτη χαλάρωσή του, όπως μασάζ, σπα, χαμάμ, και μια σειρά φυσικών θεραπειών για την απόλυτη εμπειρία ευεξίας και αναζωογόνησης , καθώς και σύγχρονο γυμναστήριο σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο Πλούσιες επιλογές για φαγητό και ποτό προσφέρονται όλες τις ώρες τις ημέρας σε ένα open kitchen χώρο. Επιπλέον, το Brown Spices διαθέτει meeting room ιδανικό για επαγγελματικές συσκέψεις. 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Brown Hotels Collection

 

Tags brown hotels collection, Ξενοδοχείο, Αθηνα, Ομόνοια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5935 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2667 s // Total time: 2.8602 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X