Επιλέγουμε δώρα από τις χριστουγεννιάτικες συλλογές της TEZENIS 


Επιλέγουμε δώρα από τις χριστουγεννιάτικες συλλογές της TEZENIS 

Οικονομικές και στιλάτες προτάσεις

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου είναι εδώ. Η περίοδος που τα πάντα στολίζονται, η γιορτινή ατμόσφαιρα είναι παντού διάχυτη, η θετική διάθεση είναι ανεβασμένη και το χαμόγελο είναι χαραγμένο σε όλα τα πρόσωπα. Γιατί ας μην ξεχνάμε ότι είναι και η εποχή που παίρνουμε αλλά και δίνουμε δώρα. Και όσο και αν χαιρόμαστε αυτή τη διαδικασία είναι και μία κατάσταση που μας προκαλεί και ένα άγχος για το τι θα επιλέξουμε για τα αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά και αυτά που θα επιλέξουμε να ανταποκρίνονται και στο budget που διαθέτουμε.

Εμείς σας βρήκαμε την ιδανική λύση που δεν είναι άλλη από τις χριστουγεννιάτικες προτάσεις της εταιρείας TEZENIS αφού πάντα εκεί βρίσκουμε και χρήσιμες επιλογές και κάτι που σίγουρα αρέσει σε όλους σε οικονομικές πάντα τιμές.

Η μεγάλη ποικιλία των συλλογών του ιταλικού fashion brand, σε πιτζάμες, εσώρουχα, homewear και casual outfits, είναι σχεδιασμένη για όλη την οικογένεια, διαθέτει παιχνιδιάρικα χριστουγεννιάτικα μοτίβα, πινελιές χρωμάτων και την ελαφρότητα που χαρακτηρίζει την πιο μαγική εποχή του χρόνου.

Στις δημιουργίες πρωταγωνιστούν για άλλη μια φορά οι εμβληματικές καρό ταρτάν πιτζάμες και τα διασκεδαστικά μοτίβα όπως o Άγιος Βασίλης, ο Gingerbread man, το αρκουδάκι, οι ήρωες της Disney και ο τάρανδος. Μοτίβα που διακοσμούν ζωηρά jumpers για μικρούς και μεγάλους, για να είναι ασορτί οι εμφανίσεις σας με τους αγαπημένους σας. Κάλτσες και παντόφλες συμπληρώνουν τη μεγάλη γκάμα των homewear.

Υπάρχουν επίσης και προτάσεις για τα πιο ρομαντικά εσώρουχα που εμπλουτίζονται με κομψούς φιόγκους, πουά prints, κόκκινη δαντέλα για εκείνη και διαχρονικά και σαρκαστικά prints για εκείνον.

Ότι και αν επιλέξετε να είστε σίγουροι ότι θα είστε και on budget και θα καλύψετε και μία ανάγκη του αγαπημένου σας ατόμου. Οπόταν και φέτος ο προορισμός για τα δώρα έχει το όνομα TEZENIS.

Δείτε μερικές από τις επιλογές σας στην πιο κάτω gallery και δείτε όλη τη συλλογή στα καταστήματα TEZENIS και στο www.tezenis.com

Tags TEZENIS, shopping, CHRISTMAS GIFTS, δωρα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0127 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0345 s // Total time: 0.0472 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X