Κάνει κρύο, καιρός για… τα πιο στυλάτα παλτό και μπουφάν της σεζόν! 


Κάνει κρύο, καιρός για… τα πιο στυλάτα παλτό και μπουφάν της σεζόν! 

Τα items που πρέπει να προσθέσεις στη shopping list σου. 

Οι βασιλιάδες της χειμερινής γκαρνταρόμπας είναι αδιαμφισβήτητα τα πανωφόρια, είτε μιλάμε για τα πιο casual μπουφάν είτε για τα πιο classy παλτό, κι αυτό γιατί εξυπηρετούν έναν πολύ πρακτικό σκοπό: μας κρατούν ζεστές και έτοιμες να αντιμετωπίσουμε το κρύο ή και τον βροχερό καιρό. Συνεπώς, είναι λογικό να έχεις αποκτήσει μια σχέση αγάπης με το αγαπημένο σου μπουφάν ή την καμπαρντίνα που σε έχει συντροφεύσει χρόνια, αλλά ένα χειμερινό πανωφόρι ποτέ δεν είναι αρκετό. Γι’ αυτό, κάναμε μια έρευνα στη νέα συλλογή Tommy Hilfiger και ανακαλύψαμε πέντε πανωφόρια που ανήκουν σε διαφορετικά στυλ και ένα σίγουρα θα ταιριάξει και με το δικό σου.

To  puffer jacket

Τα φουσκωτά ή αλλιώς puffer μπουφάν είναι ιδανικά για να σε προστατεύουν από τις καιρικές συνθήκες και η συγκεκριμένη καπιτονέ επιλογή από την Tommy Hilfiger συνδυάζει το γνωστό και αγαπημένο κόψιμο με μια κουκούλα που θα σε προστατεύει τις βροχερές μέρες.

To tartan μπουφάν

Εάν δεν είσαι fan των animal print, τότε πάμε σε κάτι πιο κλασικό και διαχρονικό! Το tartan ή καρό είναι ένα σχέδιο συνυφασμένο με τις χειμωνιάτικες μέρες και αυτό το φουσκωτό Tommy Hilfiger μπουφάν είναι cozy, στιλάτο και τόσο χουχουλιάρικο που δύσκολα θα το αποχωρίζεσαι. 

Το διαχρονικό παρκά

Εάν πάλι ψάχνεις κάτι σε παρκά, τότε αυτό θα γίνει το νέο αγαπημένο σου πανωφόρι! Γιατί σου χαρίζει επιπλέον ζεστασιά λόγω της εσωτερικής του ενίσχυσης με το υλικό Sorona®, ενώ διαθέτει αποσπώμενη κουκούλα με συνθετική γούνα για επιπλέον στιλ.

Το απόλυτο καρό παλτό

Αυτό το παλτό είναι απλά ο ορισμός της κομψής θηλυκότητας! Το timeless καρό μοτίβο του σε συνδυασμό με την κλασική του γραμμή το καθιστούν ένα κομμάτι που θα φορέσεις ξανά και ξανά και θα σε συντροφεύσει για χρόνια.

Η απαραίτητη καμπαρντίνα 

Κάποια fashion items έχουν αντέξει στο πέρασμα του χρόνου και στέκουν πέρα από τα εφήμερα trends. Ένα τέτοιο κομμάτι είναι και η κλασική καμπαρντίνα με διπλή σειρά κουμπιών από την Tommy Hilfiger που δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ, γιατί πολύ απλά θα είναι πάντα στη μόδα.

Info: Η νέα συλλογή Tommy Hilfiger είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger, στο cy.tommy.com, καθώς και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.
 

Tags Tommy Hilfiger, fashion, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4438 s (235 Queries.) // Parse time: 0.3299 s // Total time: 2.7737 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X