The Gift of Beauty: Η συλλογή των Intimissimi αφιερωμένη στη μαγεία των Χριστουγέννων


The Gift of Beauty: Η συλλογή των Intimissimi αφιερωμένη στη μαγεία των Χριστουγέννων

Μια συλλογή με πλούσια, αισθησιακά και άνετα κομμάτια

Διανύουμε την πιο γιορτινή εποχή του χρόνου και η νέα καμπάνια της Intimissimi, αφιερωμένη στην περίοδο των Χριστουγέννων, αφηγείται την ιστορία των γυναικών Intimissimi μέσα από ένα ταξίδι στην συλλογή F/W 23-24 με φόντο ένα πολυτελές τρένο.

Η καμπάνια αποκαλύπτει τα πιο ξεχωριστά lingerie, τις πιο ζεστές και άνετες πιτζάμες τα πιο κομψά bodysuits, με full party αισθητική.

Τα μοντέλα φορώντας κομψά lingerie μοιράζονται γιορτινές στιγμές και ενθουσιασμό, όταν ξυπνούν το πρωί των Χριστουγέννων, όταν ανταλλάσσουν δώρα, όταν μοιράζονται ένα παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο δείπνο ή όταν ετοιμάζονται για το πάρτι του ρεβεγιόν.

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο είναι τα χριστουγεννιάτικα corsetry που παρουσιάζονται στο κλασικό κόκκινο, όπως και στο διαχρονικό μαύρο και στο midnight blue. Διακοσμημένα με πολύτιμη δαντέλα και στρας, αποπνέουν αισθησιασμό ενώ τα αστραφτερά κρόσσια και οι lurex λεπτομέρειες προσθέτουν μια πινελιά λάμψης στην σειρά που είναι φτιαγμένη από βελούδο και η οποία παρουσιάζεται σε midnight blue και μαύρο. Αυτή είναι και η πιο πολυτελής επιλογή της συλλογής.

Για να συνοδεύσει τη σειρά corsetry, η εταιρεία Intimissimi δημιουργεί μια σειρά από νέα μοντέλα από bodysuits, ιδανικά για τις εμφανίσεις  στα γιορτινά πάρτι. Με βαθιά ντεκολτέ, ενδιαφέρουσες cut-out διαφάνειες ή και αξεσουάρ με κοσμήματα, τα κορμάκια  από πολύτιμα υφάσματα όπως το λαμέ και το σατέν ή το ημιδιάφανο τούλι και το leather-effect παρουσιάζονται σε μια σκουρόχρωμη και κομψή παλέτα όπως το μαύρο, το μπλε και το καφέ.

Τη χριστουγεννιάτικη συλλογή Intimissimi ολοκληρώνει η σειρά nightwear όπου συναντάμε must-have απαλές, ζεστές και άνετες πιτζάμες που μοιάζουν με comfy και stylish αγκαλιά.  Τα κομμάτια nightwear παρουσιάζονται σε διάφορα στυλ, με κλασικό αντρικό κόψιμο σε κόκκινο και μπλε tartan, με καρό jacquard σχέδια, μέχρι και σε στυλ πουλόβερ και όλα αντανακλούν τέλεια το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Μια συλλογή με πλούσια, αισθησιακά και άνετα κομμάτια που αποτελεί ιδανική επιλογή για δώρο σε αγαπημένα πρόσωπα ή ακόμη και στον ίδιο μας τον εαυτό. Η συλλογή προτείνει κομμάτια κατάλληλα για κάθε γιορτινή περίσταση, αντανακλώντας την διαχρονική γοητεία του brand.

 

 

 

 

Tags Intimissimi, μόδα, fashion, τασεις μόδας, Trends, shopping


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4229 s (232 Queries.) // Parse time: 0.4906 s // Total time: 3.9135 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X