Τα fashion girls του νησιού σου δείχνουν τα πιο χριστουγεννιάτικα casual outfits


Τα fashion girls του νησιού σου δείχνουν τα πιο χριστουγεννιάτικα casual outfits

Επιλέγουν και το πιο cozy homewear για τις ιδανικές γιορτινές βραδιές

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου είναι εδώ. Η περίοδος που τα πάντα στολίζονται, η γιορτινή ατμόσφαιρα είναι παντού διάχυτη, η θετική διάθεση είναι ανεβασμένη και το χαμόγελο είναι χαραγμένο σε όλα τα πρόσωπα. Και αν εσύ θέλεις να βάλεις ακόμη περισσότερη γιορτινή διάθεση στην καθημερινότητά σου μία επιλογή είναι και οι προτάσεις της TEZENIS σε casual outfits που είναι σχεδιασμένες για όλη την οικογένεια και διαθέτουν παιχνιδιάρικα χριστουγεννιάτικα μοτίβα, πινελιές χρωμάτων και την ελαφρότητα που χαρακτηρίζει την πιο μαγική εποχή του χρόνου.

Ήδη έχουμε δει τα fashion girls του νησιού να επιλέγουν τα χριστουγεννιάτικα πουλόβερ του ιταλικού fashion brand και να δημιουργούν τα πιο festive άνετα καθημερινά σύνολα που ταιριάζουν τόσο πολύ με την εποχή. Στις δημιουργίες πρωταγωνιστούν για άλλη μια φορά τα διασκεδαστικά μοτίβα όπως o Άγιος Βασίλης, ο Gingerbread man, το αρκουδάκι, οι ήρωες της Disney και ο τάρανδος. Μοτίβα που διακοσμούν τα ζωηρά jumpers για μικρούς και μεγάλους, για να είναι ασορτί οι εμφανίσεις με τους αγαπημένους σας.

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kalia Eleftheriou (@elkalia)

 

 

 

 

 

Και μπορεί οι προσκλήσεις για βραδινές εξόδους και λαμπερά parties να είναι πολλές αυτές τις ημέρες εντούτοις είναι και η περίοδος που θα περάσετε και αρκετές οι στιγμές στη θαλπωρή και τη ζεστασιά του σπιτιού σας παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η TEZENIS έχει προνοήσει και για αυτό σχεδιάζοντας την πιο cozy homewear συλλογή και τις πιο ζεστές πιτζάμες που θα σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα και stylish και στον προσωπικό σας χώρο. Κάλτσες και παντόφλες συμπληρώνουν τη μεγάλη γκάμα του homewear.

Δείτε ποιες είναι οι επιλογές των fashion girls:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@ssolonos)

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@ssolonos)

 

 

Tags TEZENIS, shopping, μόδα, Trends, τασεις μόδας, festive looks, homewear


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0094 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2628 s // Total time: 3.2723 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X