10 items που θα σου δώσουν inspo για χριστουγεννιάτικα δώρα


10 items που θα σου δώσουν inspo για χριστουγεννιάτικα δώρα

Τι να προσθέσεις στη γιορτινή shopping list σου;  

Τα Χριστούγεννα είναι μία ανάσα μακριά και στην αγορά επικρατεί η πιο γιορτινή διάθεση καθώς χιλιάδες κόσμου έχει ξεχυθεί στα μαγαζιά για να προμηθευτεί τα δώρα για τα αγαπημένα του πρόσωπα. 

Για άλλη μία χρονιά τα πολυκαταστήματα ERA είναι κοντά μας για να μας δώσουν έμπνευση για τις πιο festive αγορές της σεζόν για όλους, καθώς διαθέτουν ποικιλία προϊόντων για όλα τα γούστα. 

Εμείς αναζητήσαμε και εντοπίσαμε στα καταστήματα, προϊόντα που θα σας δώσουν inspo για τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας είτε για εσάς είτε για δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα που θα τους ενθουσιάσουν. 

  • Για εκείνην

Τα αξεσουάρ πάντα αποτελούν ελκυστική επιλογή για τις γυναίκες καθώς είναι εκείνα που ολοκληρώνουν το στιλ και προσθέτουν πόντους στο look αναδεικνύοντας το. Βρείτε επιλογές ανάμεσα σε brands όπως Adolfo Dominguez, Bimba Y Lola, Ted Baker, Love Moschino, Missoni, Furla και πολλές άλλες.

Love Moschino Τσάντα

Bimba Y Lola Necklace 

  • Για εκείνον

Η ιδανική και πιο safe λύση για τους άντρες είναι τα είδη ένδυσης και υπόδησης που θα βρείτε σε ποικιλία στα πολυκαταστήματα ERA από brands όπως AllSaints, Ps By Paul Smith, Calvin Klein, Emporio Armani, EA7, Hoff που ανταποκρίνονται σε όλες τις περιστάσεις και budgets. 

AllSaints Πουκάμισο 

EA7 Sneakers 

  • Για τα παιδιά 

Για τα παιδάκια σας υπάρχει γκάμα από κομψές και ποιοτικές επιλογές από Tommy Hilfiger Kids, Guess, Calvin Klein Jeans, Original Marines, Nike, OVS και άλλες, σε casual γραμμές και για πιο festive εμφανίσεις για τις επισκέψεις μέσα στις γιορτές.

Guess Φόρεμα

Nike Φόρμες

  • Για το σπίτι 

Διακοσμητικά elements όπως τα κεριά δίνουν στον χώρο γιορτινή διάθεση και χαρίζουν coziness. Τι πιο ιδανικό από τη limited συλλογή Diptyque που λατρέψαμε τόσο για τις μυρωδιές της όσο και για τη chic εμφάνισή της. 

 

Μάθε περισσότερα στο era.com.cy ή επισκέψου ένα από τα πολυκαταστήματα ERA σε Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό και Πάφο. 

Tags era


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2787 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2758 s // Total time: 2.5545 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X