Η πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού στην "ΠΥΛΗ ΑΞΙΟΥ" στη Θεσσαλονίκη!


Η πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού στην "ΠΥΛΗ ΑΞΙΟΥ" στη Θεσσαλονίκη!

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης επέστρεψε στη "νύμφη του Θερμαϊκού".

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ξεκίνησε την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου τις εμφανίσεις του στην “Πύλη Αξιού” στην Θεσσαλονίκη , αποτελώντας σημείο αναφοράς στη νυχτερινή ζωή της πόλης!  Ο αγαπημένος καλλιτέχνης επέστρεψε στη «νύμφη του Θερμαϊκού» ύστερα από αρκετά χρόνια , δημιουργώντας μια μαγική σχέση με το κοινό που δήλωσε δυναμικά παρόν και στις δύο #soldout πρώτες ημέρες εμφανίσεων!

 Ο καλλιτέχνης - φαινόμενο , παρουσίασε τις μεγάλες του επιτυχίες που έχουμε αγαπήσει με τις εξαιρετικές ερμηνείες του και την μοναδική ενέργεια του , σε έναν υπερσύγχρονο χώρο εξαιρετικής αισθητικής ενώ παρουσίασε και τη νέα του επιτυχία «Μια Θεσσαλονίκη»  ,ένα ζεϊμπέκικο  με λόγια καρδιάς και μια ιδιαίτερη μελωδία που συνδέει μουσικά το χθες με το σήμερα ,  γραμμένο από τον Λευτέρη Κιντάτο που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.  

Έχοντας μόλις ολοκληρώσει την πρώτη του περιοδεία σε Αυστραλία, Αμερική, Καναδά και Αφρική,  όπου βρέθηκε κοντά στην Ελληνική Ομογένεια πραγματοποιώντας ρεκόρ εισιτηρίων και προσέλευσης κοινού, ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην  “Πύλη Αξιού” με τις ερχόμενες εμφανίσεις του να είναι ήδη sold out  ενώ για τις ημέρες των εορτών , εκτός από κάθε Παρασκευή και Σάββατο , έχουν προστεθεί επιπλέον εμφανίσεις στις 24, 25 & 31/12.  

Μαζί του στην “Πύλη Αξιού” η ταλαντούχα και γοητευτική Ανδρομάχη με τη νέα της επιτυχία «Τα καλύτερα», ο Zaf ένας απ’ του πιο τάχιστα ανερχόμενους pop καλλιτέχνες καθώς και η εκρηκτική Athena Manoukian. Στα decks ο DjBobito!

  “ΠΥΛΗ ΑΞΙΟΥ”

 Ερμιόνης & Γεωργίου Ανδρέου - Θεσσαλονίκη

Τηλ. Κρατήσεων: 2310553158 – 2310553198  

www.pylaxiou.gr   #Argiros #MiaThessaloniki #PyliAxiou

 

Tags κωνσταντινος αργυρος, πυλη αξιου, θεσσαλονικη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 3.0843 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2598 s // Total time: 3.3440 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X