Προτάσεις γάμου από γνωστά πρόσωπα της showbiz το 2023


Προτάσεις γάμου από γνωστά πρόσωπα της showbiz το 2023

Ποιες κυρίες είπαν το μεγάλο “ναι” στους αγαπημένους τους;   

Η πρόταση γάμου είναι μία μεγάλη απόφαση για κάθε ζευγάρι και αρκετοί είναι εκείνοι που το τόλμησαν τη χρονιά που μας μας αποχαιρετά σε μερικές ημέρες. 

Η ομάδα του ilovestyle.com συγκέντρωσεπιο κάτω τα ζευγάρια που είπαν το πολυπόθητο “ναι” και ετοιμάζονται το επόμενο διάστημα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.  

MATIJA SPOLJARIC – ΜΑΡΙΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ 

Το μεγάλο “ναι” είπε η Μαρία Μαυρομάτη στον αγαπημένο της και ποδοσφαιριστή Matija Spoljaric σε μία άκρως ρομαντική έκπληξη που της ετοίμασε κάνοντάς της πρόταση γάμου τον περασμένο Μάιο.  

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΡΟΜΙ – ΤΙΝΑ

Ο Γιώργος Κόρομι παίκτης του “Survivor All Star” κατά τη διάρκεια αθλητικών αγώνων επέλεξε να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του Τίνα, η οποία βρέθηκε εκεί για να στηρίξει την προσπάθειά του. 

ΚΟΥΛΛΗΣ ΠΑΥΛΟΥ – ΑΝΤΡΙΑΝ ΜΕΝΕΛΑΟΥ

Ο Κούλλης Παύλου και η Άντριαν Μενελάου βάφτισαν τον μονάκριβο γιο τους περί τα τέλη Οκτωβρίου. Κατά τη διάρκεια του dinner, ο πρώην ποδοσφαιριστής γονάτισε και ζήτησε από την αγαπημένη του να τον παντρευτεί ενώπιον των αγαπημένων τους προσώπων. 

ΠΑΝΟΣ ΚΑΛΛΙΔΗΣ – ΛΕΑΝΝΑ ΜΑΡΚΟΓΛΟΥ 

Μετά από 18 χρόνια σχέσης και την απόκτηση τριών παιδιών, ο Πάνος Καλλίδης πήρε την απόφαση να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Λεάννα Μάρκογλου χαρίζοντάς της ένα υπέροχο μονόπετρο. 

ΣΟΛΙΑ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΛΕΜΙΤΗΣ

Το αγαπημένο fashion girl του νησιού μας, Σόλια Κυπριανού δέχθηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της, Αλέξανδρο Πολεμίτη. Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια ανεβάζοντας μια τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΡΑΝΑ – ΑΝΔΡΕΑΣ

Η Γεωργία Βρανά λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, δέχθηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της, Ανδρέα, ο οποίος επέλεξε να γονατίσει στο gender reveal και να χαρίσει στην τραγουδίστρια ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι. 

ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΓΚΡΙΝΟΥ – DJ STEPHAN

Η Έλενα Τσαγκρινού δέχθηκε πρόταση γάμου σε νυχτερινό μαγαζί, όταν ο σύντροφός της  DJ Stephan, κατά τη διάρκεια της βραδιάς πήρε το μικρόφωνο, γονάτισε και ζήτησε από την τραγουδίστρια να γίνει η γυναίκα του.

ΑΝΤΡΗ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΛΙΣΣΑΙΟΥ 

Πρόταση γάμου δέχθηκε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Άντρη Χατζηχριστοδούλου κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού από τον σύντροφό της, Βασίλη Ελισσαίου. 
 

Tags προτασεις γαμου, σταυρωτο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1482 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2643 s // Total time: 2.4126 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X