9 νέα ζευγάρια της φετινής χρονιάς στη showbiz Κύπρου και Ελλάδας 


9 νέα ζευγάρια της φετινής χρονιάς στη showbiz Κύπρου και Ελλάδας 

Ποιοι επώνυμοι έκαναν γνωστό τον δεσμό τους μέσα στο 2023;  

Ο έρωτας, λένε, είναι κινητήριος δύναμη στη ζωή και μάλλον αυτό ισχύει για αρκετά επώνυμα ζευγάρια εκεί έξω. 

Διάσημοι σε Κύπρο και Ελλάδα τη φετινή χρονιά βρήκαν το άλλο τους μισό και έκαναν δεσμό απασχολώντας μέσα από την κοινή τους ζωή τα media. 

Πιο κάτω εντοπίσαμε τα νέα ζευγάρια της showbiz που μας απασχόλησαν το 2023:

ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ – ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ 


Τον απόλυτο έρωτα βιώνουν εδώ και λίγους μήνες η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος, ενώ πλέον δεν διστάζουν να το δείξουν. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια και ο γνωστός δημοσιογράφος δεν κρύβουν ότι είναι μαζί και ερωτευμένοι, παρά το γεγονός ότι δεν επιθυμούν καθόλου να μιλούν για την προσωπική τους ζωή. 
 

ΧΑΡΙΣ ΠΟΤΣΟΥ – ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ 


Τρελά ερωτευμένη είναι το τελευταίο διάστημα η wedding and event planner του νησιού, Χάρις Πότσου με τον σύντροφό της, Βαλεντίνο Ιωάννου, με τον οποίο μοιράζεται τρυφερά post στα social media.

ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΒΑΝΗΣ


Η συνεργασία που είχαν τη φετινή χρονιά καλλιτεχνικά, έφερε πιο κοντά τον Γιώργο Λιβάνη και την Ανδρομάχη που αποτελούν ένα από τα hot νέα ζευγάρια για το 2023. 

ΜΥΡΤΩ ΑΛΙΚΑΚΗ – ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΩΣΤΗΣ 


Μία όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή απολαμβάνει η Μυρτώ Αλικάκη καθώς σύμφωνα με τα ελλαδικά μέσα είναι ερωτευμένη με τον κινηματογραφιστή, Νικόλα Κωστή, έχοντας μάλιστα πρόσφατα πραγματοποιήσει την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση. 

ΝΙΝΟ – JOSEPHINE 


Γύρω στον Απρίλιο έγινε γνωστή η σχέση του Νίνο με τη Josephine με το ζευγάρι πλέον να έχει πραγματοποιήσει αρκετές κοινές εμφανίσεις. Σύμφωνα με τα όσα διαβάσαμε στα ελλαδικά μέσα, οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών. 

ΙΩΑΝΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ – ΚΙΜΩΝΑΣ ΚΟΥΡΗ


Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου γύρισε σελίδα στην προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό της με τον Πάνο Βλάχο και είναι ζευγάρι με τoν συμπρωταγωνιστή της στη σειρά "Παγιδευμένοι", Κίμωνα Κουρή.

ΠΕΤΡΟΣ ΛΑΓΟΥΤΗΣ – ΜΑΡΘΑ ΛΑΜΠΙΡΗ ΦΕΝΤΟΡΟΥΦ 


Στις αρχές της φετινής χρονιάς έγινε γνωστή η σχέση του Πέτρου Λαγούτη και της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ. Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς “Παγιδευμένοι” και ήρθαν πιο κοντά δημιουργώντας δεσμό. 

ΝΙΑ ΒΑΡΝΤΑΛΟΣ – ΣΠΥΡΟΣ 


Η Νία Βαρντάλος είναι ερωτευμένη και η σχέση της με τον ελληνικής καταγωγής Σπύρο έγινε γνωστή πριν από μερικές εβδομάδες. Οι δύο τους γνωρίστηκαν σε ένα υπαίθριο εστιατόριο ενώ πρόσφατα εθεάθησαν να κρατιούνται χέρι – χέρι σε επίσημη εκδήλωση.

ΣΟΦΙΑ ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ -  TAITE RICHARDS


Τον απόλυτο έρωτα βιώνει εδώ και λίγο καιρό η Σοφία Χατζηπαντελή στο πλευρό του νέου της συντρόφου, Taite Richards με τον οποίο δεν διστάζει να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά τους μέσα στα social media. 

Tags ζευγαρια 2023, σταυρωτο, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4425 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2924 s // Total time: 2.7349 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X