GUESS What? Η νέα συλλογή GUESS KIDS έχει τα πιο cozy and comfortable παιδικά ρούχα!


GUESS What? Η νέα συλλογή GUESS KIDS έχει τα πιο cozy and comfortable παιδικά ρούχα!

Τα items που πρέπει να προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα των μικρών σας. 

Η άνεση και αντοχή είναι το κλειδί και το βασικό κριτήριο στην επιλογή παιδικών ρούχων, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το στυλ δεν μπορεί να συνδυαστεί με αυτές τις δύο έννοιες. Απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί η χειμερινή συλλογή των GUESS Kids, της παιδικής σειράς ρούχων του iconic αμερικανικού brand GUESS, η οποία είναι γεμάτη από υπέροχα κομμάτια που θα κάνουν τους μικρούς και μικρές trendsetters να ξεχωρίσουν με κάθε τους εμφάνιση. Γιατί η συλλογή αυτή είναι γεμάτη από ρούχα και αξεσουάρ για αγόρια και κορίτσια από 0 έως 16 ετών, τα οποία κάνουν το cozy and chic να φαίνεται παιχνιδάκι!

Αρχικά, το πρώτο χαρακτηριστικό που κάνει έντονη εντύπωση στη νέα συλλογή είναι τα ευφάνταστα και πολύχρωμα prints και μοτίβα που συμβαδίζουν με τη ζωντάνια και την περιπετειώδη διάθεση των παιδιών. Τα έντονα χρώματα είναι άλλωστε σήμα-κατατεθέν του brand, όπως και οι παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Κι επειδή το layering είναι τόσο τάση όσο και αναγκαιότητα, ειδικά όταν πιάνουν για τα καλά τα κρύα, η φετινή συλλογή GUESS Kids περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από πουλόβερ, μπλουζάκια, ζακέτες και φουτεράκια που μπορούν να συνδυαστούν για να κρατήσουν ζεστούς τους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής σας. 

Φυσικά, από τη συλλογή δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι επιλογές σε πανωφόρια, είτε πιο casual είτε για πιο "καλές" εμφανίσεις! Από τα αγαπημένα φουσκωτά μπουφάν των παιδιών μέχρι τα κλασικά παρκά, φέτος τα GUESS Kids έχουν τις πιο trendy προτάσεις για να βγάλουν τα μικρά σας τον χειμώνα με στυλ. 

Αυτή, λοιπόν, η kids’ fashion winter wonderland σάς περιμένει αποκλειστικά στο κατάστημα GUESS Kids στη Λεμεσό, το οποίο είναι το μοναδικό κατάστημα του brand στην Κύπρο. Κι επειδή είμαστε σίγουροι ότι μια επίσκεψη δεν θα είναι αρκετή, μπορείτε πλέον να επωφεληθείτε από το GUESS Kids Club Card, το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης που δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του να κερδίζουν πόντους με κάθε αγορά!

Μετά την εγγραφή σας στο πρόγραμμα, η οποία πραγματοποιείται στο κατάστημα, κερδίζετε 1 πόντο για κάθε ευρώ των αγορών σας. Οι πόντοι αυτοί συγκεντρώνονται στον λογαριασμό σας και μπορούν να εξαργυρωθούν όταν πραγματοποιήσετε τις επόμενες αγορές σας και εφόσον, φυσικά, το επιθυμείτε.

Τι περιμένετε; Κάντε αυτόν τον χειμώνα chic, cozy and comfortable και βρείτε τα νέα ρούχα που θα λατρέψουν τα παιδιά στο κατάστημα GUESS Kids, στον αριθμό 210 της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στη Λεμεσό. Τηλέφωνο: +35725358706. Δείτε το σχετικό βίντεο


 

 

Tags GUESS KIDS, shopping, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0628 s (236 Queries.) // Parse time: 0.2526 s // Total time: 2.3154 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X